PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680486}

Narcos

2015 - 2017
8,4 180 tys. ocen
8,4 10 1 179989
7,9 28 krytyków
Narcos
powrót do forum serialu Narcos

..tym bardziej że uwielbiam seriale/fimy w takich klimatach.. ten serial ani troche mnie nie porwał, nie czekałam z zaciekawieniem na kolejny odcinek, nawet postacie wydają mi sie nijakie, bez polotu..
100 razy bardziej podobal mi sie film ''Kochając Pabla nienwidzac Escobara''... na serial byl wyjatkowy potencjal...troche sie zawiodlam.. ale i tak dam 6/10, zeby nie bylo ze widxzde tylko minusy..

ocenił(a) serial na 10
neela96

Dla kogoś,kto najpierw oglądał Narcos, "Kochając Pabla..." to tylko streszczenie Narcos. Poza tym wolę jak postacie mówią w swoich językach ojczystych,a nie po angielsku z dziwnym akcentem.

ocenił(a) serial na 6
MonikaChavez

każdy woli coś innego, jedyny plus w Narcos to aktor grajacy Escobara
film bardziej mi sie podobal bo ciagle cos sie dzialo, a tu jednak troche usypialam, odcinki dluzyly sie niesamowicie, jesli chcieli juz zrobic o nim serial mogli zrobić 1 ale DOBRY sezon a nie takie rozlazłe przeciagane kluchy ;) mowie tu o minusach, nie jest to oczywiscie zły serial bo widzialam duzo duzo gorsze :) jestem o tyle zawiedziona bo wyczekiwalam i naprawde interesowala mnie historia Escobara dlatego troche zawiedziona jestem tym co zobacyzlam....