PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=680486}

Narcos

2015 - 2017
8,4 181 tys. ocen
8,4 10 1 180981
7,9 32 krytyków
Narcos
powrót do forum serialu Narcos

Lubię takie klimaty ale jestem zawiedziony, że akcja serialu poszła tak bardzo szybko. Co oni chcą pokazać w 2 sezonie? Escobarowi został rok życia, będą cały sezon pokazywać jak się ukrywa? Po 5 odcinku był rok 1989, pytanie po co tak szybko? Nie można było pokazać jak Escobar dorastał? Jak rozwijał swój biznes, jak wyglądało przemycanie koki od środka? Jak budował swoje imperium? Gdzie brat Pabla? Mam wrażenie, że twórcy chcieli jak najszybciej zakończyć a można było spokojnie rozłożyć serial na 5 sezonów. Serial z pewnością zakończy się na 2 sezonie bo bez Pabla Escobara było by to bez sensu. Ps. Czy tylko mnie denerwują te 2 cioty z DEA? Za dużo w tym serialu tych gogusiów za mało Pabla. Oglądając miałem czasem nadzieje, że Ci dwa amerykańce zostaną zabici przez ludzi Escobara.

maczupakabra89

W 2 sezonie chcą pokazać ostatni miesiąc życia Escobara.

ocenił(a) serial na 8
maczupakabra89

Mam dokładnie te same odczucia. Twórcy serialu zmarnowali fantastyczny temat.

maczupakabra89

Fakt za szybko.

Ciekawie to zostało pokazane, ale mimo wszystko potencjał niewykorzystany, choć i tak było bardzo dobrze.

A swoją drogą czy ktoś kibicował na końcu żeby jednak się udało uciec? ;)

ocenił(a) serial na 10
maczupakabra89

Może nie wiedzieli, czy serial się przyjmie więc zaczęli kręcić sytuacje i bardziej ogólne historie z życia Pabla. A jak się później okazało, że serial jest sukcesem i byłby hajs, żeby nakręcić np 3-4 sezony to oni skończyli 1 sezon a w drugim pokazali ostatni czas Pabla z otwartą furtką na kolejny sezon.

Osobiście nie mogło się to skończyć inaczej chociaż w pewnym momencie zrobiło mi się go szkoda.
Władze pozwalały na zabijanie w mieście przez los pepes a szukali tylko Pabla...

Co zrobić. Teraz pewnie z Penią będzie 3 sezon w stanach jak szuka po miami i los angeles gości związanych z kartelem Cali.