Narcos
powrót do forum 3 sezonu

Pewnie tak jak zdecydowana większość z was miałem obawy co do sezonu 3. Jak to tak? Bez Pabla? Otóż serial dla mnie utrzymał pozycję najlepszego w historii. Oglądając Narcos, nawet bez Wagnera Moura'y masz wrażenie, że od tego co się stanie na ekranie zależy Twoje własne życie. Można dostać nerwicy xD Polecam!

ocenił(a) serial na 8
Dulk9

Niby bez spojlerów, a jednak. 3 sezon bez Pabla? Nie wiedziałem tego i teraz wiem, czego się na spodziewać, chociaż już pod koniec sezonu 1, a tym bardziej na początku sezonu 2 liczyłem na jego śmierć.

ocenił(a) serial na 9
Dulk9

Dla mnie sezon 3 był lepszy niż 1 i 2. Jestem pod wrażeniem tego jak dobrze ta historia została przedstawiona.

ocenił(a) serial na 10
maciodb

Ja się waham czy mi się 3 bardziej podobał, dlatego zostaje u mnie na równi. Dalej Narcos to mój ulubiony serial w ogóle.

ocenił(a) serial na 10
Dulk9

To samo uczucie !
Kocham ten serial i będę go niego wracać zawsze :)))

ocenił(a) serial na 10
Dulk9

Tak, to dla mnie serial wszechczasów. Trzecia część dorównała poprzednim. Już nikt nigdy nie nakręci lepszego serialu...

Dulk9

Serial bardzo dobry ale większe wrażenie wywarła na mnie Gomorra. No i wątek Jorge, który jest szefem ochrony kartelu ale by muchy nie skrzywdził nie przekonał mnie. To już bardziej wolałem ten twist z Limonem z drugiego sezonu. Ogólnie przekaz serialu bardzo amerykański. Można by pomyśleć, że cały ten biznes działa wbrew nieustającym wysiłkom wszystkich służb USA. To trochę jak z przemytem ludzi do Europy. Gdyby nie wsparcie szkopów, to temat dałoby się zamknąć w miesiąc. Marynarka wojenna i pontoniarze staliby się karmą dla ryb. Podobnie somalijscy piraci, małe zmiany w prawie i witałby ich ogień maszynowy z rufy statku. Proste rozwiązania ale nie chodzi o to by problem rozwiązać ale rozwiązywać.