PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391798}
8,2 34 tys. ocen
8,2 10 1 33511
7,5 4 krytyków
Naruto Shippūden
powrót do forum serialu Naruto Shippūden

Naruto 4 Movie

użytkownik usunięty

Wie ktos kiedy bedzie Naruto 4 Movie.Podobno ma byc 4 sierpnia ale nie jestem pewna.bede wdzieczna o kazda pomoc.

hiphop

dodam jeszcze żeby lektor polski był albo napisy polskie...był bym wdzięczny za pomoc....................

ocenił(a) serial na 9
hiphop

Masz: http://naruto.wbijam.pl/

Z polskimi napisami

Darth_Carnage

dzięki .:-))) zastanawiam się tylko dlaczego nie ma już sasuke w drurzynie naruto . on jest mścicielem dlatego od nich odszedł prawda???

hiphop

http://nasza-klasa.pl/forum/12/451
foriu o naruto wbijajcie jak jesteście zarejestrowani na nasza klasa

ocenił(a) serial na 9
hiphop

Naruto i Naruto Shippuuden możesz obejrzeć na:
www.kreskowka.pl
a Naruto Shippuden(jeżeli nie działa na kreskówce czy na naruto.wbijam) na:
http://www.naruto.net.pl/viewpage.php?page_id=2
Mam pytanie ile wy już obejrzeliście odc. Shippuutena- bo z tego co czytam to trochę się uzbierało.
POZDR!

jill_4

Ja już z odcinkami lecę na bieżąco ^_^ Czekam do 4 kwietnia na następny odcinek :) Chyba ma być to godzinny odc.

isell

Naruto shippuuden najlepiej sobie sciagac z dattebayo.com no a napisy do nich zawsze(po 15 w piatek juz powinny byc)z animesub.info
hmm chyba ze ktos woli ogladac po angielsku to wtedy mozna sciagnac juz po 24 w czwartek...czyli juz jutro ;)

jill_4

Ja obejzalem wszystkie odcinki Naruto i Naruto: shippuuden :D
i jak zwykle...tyle ze tym razem dluzej musze czekac do piatku na kolejny...-_-

ocenił(a) serial na 8
czaczo

Najbliższe odcinki nie zapowiadają się jakoś bardzo specjalnie, ale za to potem rozkręci się akcja :D jak ktoś chce wiedzieć więcej zachęcam do przeczytania mangi jest sporo do przodu.

Alius

Oj tak sporo ^^ Przynajmniej z 15 odc. do przodu ^^

Alius

no fakt może i się nie zapowiadają ale jednak mimo wszystko manga nie oddaje tego co anime :) (wg. mnie :P)
Ale doszło już do tego, o czym zawsze od pierwszego odcinka(nawet już od samego openingu)...Naruto i Sasuke...tylko zdołowało mnie to, że Naruto nie może sobie poradzić z Sasuke...ehh biedny Naruto nie odzyska kumpla...szkoda mi go^^

ocenił(a) serial na 8
czaczo

E tam ;p trzeba umieć sobie to wyobrazić :D btw jeśli tak dalej pójdzie że co tydzień 1 odcinek to niedługo będzie trzeba czekać za mangą bo za wolno wychodzi ^_^

Alius

nie no wiesz....na ten odcinek trzeba bylo czekac 2 tygodnie...:P
ale to co piszesz to sie raczej nie stanie bo anime jest na podstawie mangi robione^^ a wiec jezeli nie bedzie mangi...nie bedzie anime...:(

ocenił(a) serial na 8
czaczo

to, że czekamy 2 tygodnie to tylko dlatego że special czyli 2 odcinki to tak samo jakby co tydzień 1 wychodził. Napisałem dobrze trzeba będzie czekać za mangą bo nie będą mieli z czego anime robić i trzeba będzie na mange czekać :D

Alius

no tak ale na poprzedni...ktory tez byl specjalem czekalismy tylko tydzien :D

ocenił(a) serial na 8
czaczo

Z tego co pamiętam tydzień przed tamtym specialem był odcinek ale 2 tygodnie przed nim nie było więc wychodzi na to samo ;p

Alius

no w sumie to tak...:P

No ale widzisz...ten odcinek nie jest specjalem...ehh kombinują...

czaczo

Mają to podzielić na dwa odrębne odcinki... Przynajmniej tak pisze na naruto.wbijam... Dzisiaj ma wyjść 53 odc. a jutro 54

isell

jejejej :) właśnie skończyłam oglądać 53 odc. :D zarąbisty xD Chociaż texty w mandze i w anime trochę się różnią od siebie...

ocenił(a) serial na 8
isell

Jednak wybrną jakoś z czasem wychodzenia mangi :D Zaczynają sie odcinki jakich nie ma w mandze ^^

isell

no fajny fajny...jak kazdy prawie :p
oprocz tych zapychaczy w w Naruto bo w Shippuudenie jeszcze nie widzialem :P
hmm ciekawe czy jutro bedzie nowy :D

czaczo

hahaha! odc. 54 jest śmieszny i bardzo mi się podobał :D

isell

A tak na temat to wiek tos kiedy bedzie mozna obejrzec wkoncu naruto movie 4 z pl napisami??

ostorwicki

być może po premierze w Polsce ^^ teraz raczej nie znajdziesz w necie tego filmu

isell

hmm po premierze w polsce??
watpie zeby cos takiego bylo ale jezeli bedzie to napewno do kina pojde ]:->
ale pewnie cos pod koniec kwietnia bedzie w necie bo na dvd ma wyjsc...(podobno)

czaczo

właśnie o tą premierę mi łazi ^^ premiera na dvd xD

isell

niaCH! właśnie oglądam Movie 4 ^^

ocenił(a) serial na 9
isell

Pewnie wersja RAW z torrentów.Wole poczekać aż DB wyda zsubowany film, ale chciałbym wiedzieć bez spoilerów czy według twojej opinii jest lepszy niż poprzednie kinówki?

Satou_Kain

o wiele lepsza! naprawdę! tamte były takie nijakie... :] i zgadza się wersja RAW xD

ocenił(a) serial na 9
isell

Dzięki za odpowiedz.To pewnie z tymi kinówkami będzie jak z DBZ od 4 filmu już były lepsze kinówki od pierwszych trzech.Nie mogę się doczekać aż dostane ten film w swoje ręce.Pozdro.

Satou_Kain

mogę ci to porównać ^^ odc. Shippuuden = film Shippuuden ^^ taka sama jakość i zawartość ^^

isell

Isell

Mógłbyś podać jakiegoś linka do 4 części albo jak ją "zassać" na dysk :]
Miło by było już z napisami xD

Ps.
Ciekawe jak pójdzie trening naruto z klonami :P

Woojak

Mogłabym :) ale to jest bez napisów :( http://naruto.animetengoku.com/animetv/animes/Naruto_Shippuuden_Movie_Part_3-4.h tml

Tylko po japońsku x)

isell

Przeżyje :]

Po obejrzeniu prawie wszystkich odcinków z napisami
powoli zaczynam "łapać" Japoński xD

szkoda tylko że nie da sie na HDD "zassać" :]
ale jakoś to rozpracuje he :]

Woojak

Teraz czekam na napisy x) ja również zaczynam "łapań" japoński xD nic dziwnego gdy się obejrzało tyle odc. xD

isell

Wie ktos kiedy Naruto movie 4 bedize mozna pobrać???

ocenił(a) serial na 9
kamillog

dattebayo udostępniło torrent film jest zsubowany.

Satou_Kain

Zapraszam do mojego chomika "heishiro" właśnie wrzucam na niego NARUTO MOVIE 4 świetnej jakości wersje w formacie AVI bez żadnych napisów czy to angielskich czy japońskich ale z tego co wiem to w tym tygodniu wypuszczą już polskie napisy (info z naruto.wbijam.pl) jak się znajdzie chętny to wrzuce również torrenta dzięki któremu dorwałem ten film.POZDRO

jimmythewarrior

PODAJ MI SWOJE GG BO MAM DO CIEBIE SPRAWE

kamillog

4264362 JIMMY ogólnie z GG nie korzystam także nie zdziw się że mnie nie ma

isell

ehh taki sobie ten film...fakt wszystko dobrze..tylko ta fabuła jak zwykle ochrona kogoś i na końcu super mega rasengan który wszystko rozpier**
ehh troche więcej od niego oczekiwałem...choć i tak mi się podobał :))
Tyle mojej wypowiedzi na temat tego filmu ;))

użytkownik usunięty
czaczo

Mojm zdaniem ten film był przecietny.Też sie spodziewłam ciekawszej fabuły.Nawet nie bylo tek akcji z zapowiedzi :/ Myslalam ze przynajmniej to moze byc ciekawe.Nie był tego jak Naruto trzyma tego rasengana i znika:/ Szkoda

zauważyliście, że w zapowiedział pojawiła się scena (ta przy grobie), a której nie było w filmie? chodzi mi o to że ta w zapowiedzi była taka bardziej "rozbudowana" niż w filmie...

isell

jimmythewarrior Zapodaj link do torrenta jakbyś mógł ;]

ocenił(a) serial na 9
isell

Filmowi daję 8/10.Fakt tej sceny nie było jak również wspomnianej ,w której ma rasengana i mu znika a także tej sceny jak Naruto z oczami liska gada coś do kolesi co myślało się ,że mogą to być Akatsuki,no i jak spada w przepaść.

ocenił(a) serial na 8
hiphop

to ja cię poratuje wszystkie odcinki są na stronie www.naruto.wbijam.pl =)

hiphop

wpisz stronkę www.naruto.wbijam.pl i polewej będzie panel z napisem anime pod napisem anime jest napis naruto odcinki 1-220 i NARUTO SHIPPUUDEN i naciśnij ten napis naruto shippuuden i tam będą odcinki od 1 do 69 i puźniej naciśnij ten ktury chcesz oglądać gadają po angielsku ale napisy są polskie musisz czytać całkowicie za darmo!.

ocenił(a) serial na 10

ludzie ale z was sieroty ludzkie;p wszystko jest na shippuuden.pl !!!!!

ocenił(a) serial na 10

ale w ogóle jaka jazda na końcu po tym długim endingu filmu! ta kapłanka pyta naruto czy zrobi z nią dziecko, wtedy przekaze ten dar kapłaństwa a on sie zgodzil;p

ocenił(a) serial na 10

a chciałam dodac, że najlepszy to jest Lee jak sie upije xD o lol! super była jego walka z kimimaro myślałam, że padne ze smiechu xD