Wie ktos kiedy bedzie Naruto 4 Movie.Podobno ma byc 4 sierpnia ale nie jestem pewna.bede wdzieczna o kazda pomoc.
@czaczo
To hyba tobie się coś pomieszało ;]
@Tootsy
Przyznaję racie końcówka jest ZAJ**ISTA :]
A jaka rybkę załapali Kakashi, Sakura i Lee
No masakra :P
czaczo to napisalam tak nawiasem mówiąc, że ogólnie to była najlepsza walka, najśmieszniejsza! jeszcze w zwykłym naruto;)
Teraz nie mogę się już doczekac 5 filmu tak bedzie nareszcie Sasuke!!!
nie no fakt mi sie pojebao cos troszke^^ale mniejsza o to:P
fakt faktem ze oczekiwalem wiecej po tym filmie:P
@czaczo
No fakt faktem mogli się bardziej wysilić z ta fabułą ...
Ale i tak moim skromnym zdaniem dla tych paru DOJE**NYCH momentów warto było poczekać xD
FAkt...warto było tym bardziej, że wyszło pomiędzy odcinkami shippuudenu^^ nie musialem sie zanudzac a nastepny odcinek dopiero 8 wychodzi tak?
Tak 8maja wychodzą dwa odcinki;) a co do filmu to nie mam zdania taki dla zabicia czasu, czekania do obejrzenia;p
no nie wiem walka lee wcale nie byla taka fajna;/ warto go bylo obejrzec dla zabicia czasu hehe ;p
film jak większość zauważyła jest o wiele lepszy od pozostałych filmików ^^ no i zgadzam się że moment gdy Lee był upity był jednym z najlepszych ^^
tak! ale film nr 5 bedzie jeszcze lepszy w koncu zobaczymy sasuke;) no i oczywiscie jestem jeszcze ciekawa dalszej czesci mangi hehe
no tak ale wiecie...mimo wszystko byl troszke nudnawy ale im sie udal :P
jezeli chodzi o "oprawe graficzna" to bylo naprawde dobrze w porownaniu do wczesniejszych filmow :P
e tam pierdzielicie... wszyscy chyba wyłączyliście film jak sie napisy pojawiły, a trzeba było zaczekać do końca... ;p
nie oglądałem poprzednich filmów... jeszcze ;) może dlatego takie jest moje zdanie. Nie mam w zwyczaju zjadać od razu całą tabliczkę czekolady... delektuję się każdym kawałeczkiem... ;)
hehe fakt, ale chcialabym zeby pokazali dalsza czesc tego;p ciekawe czy naruto sie naprawde zgodzil jak juz rozszyfrowal o co jej chodzilo hehehee
taaa rozszyfrowal zanim do niego dojdzie to co ona rozumiala przez to co powiedziala to juz minie jeszcze ze 3 kinowki i 3 kolejne serie naruto...jak dorosnie xDD
Mi tam się nawet podobał. Zwłaszcza techniki jakie wykonywali tamta czwórka. Oczywiście końcówka wiele daje do myślenia, niestety nasz główny bohater nie domyślił się o co naprawdę chodziło Shion, tak jak Lee i Kakashi się tego domyślili xD
mi sie wcale to nie podobalo :P
Bo jak zwykle ktos ma jakies super zajeb#$&# techniki naruto walnie taju kage bushin i rasengana i juz jest koniec
xDD