Będzie się działo :D
http://www.spoilertv.com/2013/12/reign-episode-108-fated-producers.html
myślicie, że serio chciał uciec z zamku żeby chronić tyłek?
mogę się założyć, że to nie był powód ;p
z resztą dowiemy się w kolejnych odcinkach
Przecież wynika to z jego rozmowy z matką , kiedy mówi jej ,że nie ucieknie z nią, a ona prosi żeby jeszcze dzisiaj opuścił zamek :)
a czy ktoś tu napisał że on opuszcza zamek ze względu na nią ? okazał się posłuszny bratu i nie chciał im wchodzić w drogę a poza tym Maria nie prosiła go o żadną pomoc. miał zamiar wyjechać aby uniknąć rzekomej śmierci. nie planował wyjeżdżać z Marią to był zbieg okoliczności.
"a z drugiej strony Bash, który zrobiłby dla Mary wszystko, na którego może liczyć, który musiał odłożyć swoje uczucia na bok, żeby tylko Mary była szczęśliwa" , "myślicie, że serio chciał uciec z zamku żeby chronić tyłek?
mogę się założyć, że to nie był powód ;p" ; ) Ja nie będą naskakiwać na Sebastiana, bo to naprawdę fajna postać, ale już nie róbmy z niego bohatera, zbawcę i nie wiadomo kogo, bo prawda jest taka , jak napisałaś, że jemu zdarzyło się być w tej stajni akurat wtedy jak Maria chciała uciec .
dlatego nie zrobiłam z niego bohatera. opuszczał zamek żeby się ratować i to jest fakt. a to że spotkał Mary w stajni to zwykły przypadek :)
"myślicie, że serio chciał uciec z zamku żeby chronić tyłek?
mogę się założyć, że to nie był powód " a to akurat nie ja pisałam....
Pytałaś czy ktoś napisał, że opuszczał zamek ze względu na nią , więc przytoczyłam tą wypowiedź :) I też nie mówię bezpośrednio do ciebie, po prostu zauważając ataki fanów jednego na drugiego uważam to za śmieszne , gloryfikujmy jednego, a drugiego upodlijmy :)
no taki już urok fanów że uwielbiają idealizować swojego ulubionego bohatera często będąc niesprawiedliwymi dla innych.
Prawda : ) Jednak ja wolę ich razem i nie mam nic , ani do jednego ani do drugiego , czy chodzi o wygląd/ charakter, a pretensje o to jak są prowadzone ich wątki i z kim mogę mieć tylko do scenarzystów :) I nadal mam nadzieję na wieeeeele ich wspólnych scen, bo dla mnie taki bromance jest awesome ; )
wiadomo że fajnie się patrzy na ich wspólne sceny :) choć niestety ostatnio nie ma ich zbyt wiele :( a scenarzyści CW moim zdaniem zbyt często powielają motyw trójkąta miłosnego :/
CW i ich wątki dotyczące dwóch braci zakochanych w jednej dziewczynie , moim zdaniem nie tędy droga jeśli chodzi o Reign
W ogóle CW ma tendencja do bardzo szybkiego wypalania się, zaczynają bardzo dobrze z pierwszymi sezonami, z pomysłem, a potem na łeb na szyje, byleby było (dlatego pewnie zdarza mi się przysypiać przy "Pamiętnikach Wampirów" , które oglądam chyba już tylko z nudów), ale wiadomo,że nie można się spodziewać po Reign bycia serialem wybitnym, bo to nie ta stacja, ale też trzeba przyznać ,że gdyby zabrał się za to ktoś inny to wyglądałoby to całkiem inaczej i jakby lecieli z akcją tak jak np w "Dynastii Tudorów" to Franciszek zdążył by umrzeć już 10 razy, a Bash` a w ogóle by nie było ; ) Więc może nie ma co narzekać , jednak ;d
każda stacja ma jakieś wady i zalety :) co do CW zgadzam się w 100 % zaczynają świetnie a potem jest już tylko nuda. TVD oglądam chyba tylko z sentymentu bo obecnie nic wartego uwagi się tam nie dzieje. miejmy nadzieję że mają jakieś ciekawe pomysły na dalszy ciąg Reign bo ten serial moim zdaniem ma duży potencjał :)
to jest stacja CW, więc jest to serial głównie dla nastolatków no i wiadomo że jest to serial naiwny jak dla mnie. Mimo że go lubię, to nie ma startu do takiego serialu jak przytoczona przez Ciebie 'Dynastia Tudorów' ;) Poza tym, gdzie tam Mary do Anne Boleyn, tak szczerze?:D
ja mam wahania co do Franciszka straszne :D w jednym odcinku go nie cierpię w innym uwielbiam - jak w "fated" :D Ale Bash zawsze będzie cudowny:D