Jako, że nie widziałam tutaj jeszcze żadnej gry proponuję dość popularną grę na forach innych seriali. Zasady są proste - jedna osoba zadaje pytanie, a następna odpowiada na nie i od razu zadaje swoje.
Na początek pytanie chyba podstawowe: Francis czy Bash?
Katarzyna
gdyby to od was zależało, oddalibyście Katarzynę w ręce kata i pozbawili jej głowy, czy zostawilibyście przy życiu ? :D
Zostawiłabym przy życiu, ale tylko po to żeby postarać się utrudniać jej życie, tak żeby wreszcie odwaliła się od Mary ^^
Jak myślicie czy Bash rzeczywiście zostanie królem, czy powrót Francisa może to zmienić?
Myślę, że mimo wszystko to Franek zostanie królem.
Jak uważacie, Mary "oleje" Basha dla Francisa, czy też tego nie zrobi i zostanie jego żoną?
Będzie dalej odpychana przez matkę.
Myślicie, że nawiąże się jakiś romans pomiędzy Lolą i Francisem, czy jednak nie ?
Będzie :D
Przepowiednie Nostradamusa są o pierworodnej Katarzyny - Clarissie czy jednak o Francisie ?
żaden mi się nie podobał, ale jak już to 1x10
W najbliższych odcinkach będzie ślub, jak myślicie z Bash'em, czy jednak finał finałów z Francis'em?
myślę, że zadnego nie poślubi ale jak juz to bardziej stawiałabym że z Francisem.
król Henryk zginie czy nie?
Wydaje mi się, że tak, ale nie w najbliższych odcinkach.
Mary pokocha Basha bardziej niż Francisa ?
Wydaje mi się, że w pewnym sensie tak.. Chociaż jak dojdzie co do czego to i tak wybierze Franka.
W najbliższych odcinkach do ekipy dołącza nowa postać. Na zdjęciach promocyjnych ----> http://www. ksitetv. com /wp-content/gallery/reign-13-14/re114a_0033b-jpg-3a6d2cf9-t3.jpg
jest zazwyczaj w towarzystwie Bash'a. Jak myślicie, czy połączy ich jakaś głęboka relacja? Tak czy nie? :>
Może głęboka relacja nie, ale "coś" będzie ich łączyło.
Bash i Kenna, tak czy nie ? :)
ciekawe, chyba tak (chociaż jestem całym sercem za Mash) ale tak :D
Mary prześpi się z Bashem w tym sezonie czy nie? XD
Chociaż bym tego strasznie nie chciała ( jestem za Frary ), to wydaje mi się, że tak. :D
Zobaczymy Francisa w związku z kimś innym niż Mary, jeszcze w tym sezonie czy nie ? :D
Nie, przynajmniej nie w tym sezonie.
Czy Mary kiedykolwiek będzie w ciąży ? :D
Kiedyś to raczej tak, nie w najbliższych odcinkach. :D
Czy Francis wybaczy bratu? :>