Jako, że nie widziałam tutaj jeszcze żadnej gry proponuję dość popularną grę na forach innych seriali. Zasady są proste - jedna osoba zadaje pytanie, a następna odpowiada na nie i od razu zadaje swoje.
Na początek pytanie chyba podstawowe: Francis czy Bash?
Kenna
Kiedy obecność Clarissy zostanie ujawniona (a zapewne w niedalekiej przyszłości się to stanie) Król pozwoli jej zostać na dworze, czy zostanie wygnana?
Wydaje mi się, że będzie chciał ją wygnać.
Wydaje wam się, że Francis i Mary jeszcze się zejdą, jak tak to kiedy ? :D
Napewno się zejdą jeszcze przed końcem tego sezonu :)
Gdy Francis wróci będzie miał normalne relacje z Mary, czy raczej będzie oziębły wobec niej?
Wydaje mi się, że na początku będzie oziębły, ale później będzie normalnie.
Jaki wątek w serialu jest najciekawszy ? :)
Greer
Kenna będzie dalej wzdychać do Henryka czy znajdzie sobie kogoś innego ?
NIE ! Bo jestem 100 % za Frary :) Bash sobie może z nią być jak chce :D
Zabiją królową Katarzynę czy nie ? :)
Niech się wiąże z Lolą, bo ja jestem team Mash !
Król H. z Dianną czy król H. z Kenną
z Kenną, bo jak będzie z Dianną to Bash będzie królem, a ja chce Francisa na tronie <3
Greer, Kenna czy Lola ? ( zachowanie )
Greer
Niewinna Mary z 1-2 odcinka czy stanowcza, władcza Mary z teraźniejszych odcinków ?
władcza teraz
Jak słusznie zauważono, Mary zmieniła się od początku i stała się bardziej stanowcza. Jednak Lola także pokazała swoje zdecydowanie i stanowczość. Więc moje pytanie pod tym kątem:
Mary czy Lola?
Pomimo tego, że Mary działa mi ostatnio na nerwy swoim niezdecydowaniem w uczuciach względem Francisa i Basha, to jednak minimalnie wolę właśnie ją. Chociaż Lola też zdobyła moją sympatię.
Skoro już jesteśmy przy Loli, to do kogo bardziej pasuje Francisa czy Basha ? :)
Wydaje mi się, że w jakiś sposób ją ożywią bo to nie jest koniec tego wątku, za łatwo poszło :D
Z kim Mary weźmie ślub w najbliższym odcinku ? :D
To zupełnie różne postcie, więc ciężko mi wybrać ale chyba Mary.
Mary na królową Anglii - za czy przeciw ?
Trudno, ponieważ jeden łysy jak zapałka, a drugi zarośnięty jakby miał busz zamiast włosów.
Nostradamus.
Dianna czy Catherine ? (większa intrygantka)
mimo, że lubię obydwie to jednak gorsza Diane
Jeżeli Clarissa okazała się córką Catherine to przepowiednia Nostradamus'a dotycząca śmierci Francis'a ulegnie zmianie, czy raczej nie? Podkreślam, że Nostradamus powiedział Catherine "Mary będzie powodem śmierci twojego pierworodnego dziecka", a tym dzieckiem okazuje się być jednak Clarissa, a nie Francis.
Wydaje mi się, że przepowiednia ulegnie zmianie.
Czy jakaś z służek Mary jeszcze umrze ?
Możliwe, ale na pewno nie w tym sezonie.
Mary "otrzymująca" angielski tron szybko i bezproblemowo, czy długo i z licznymi wybojami i potyczkami?
długo, z licznymi wybojami i potyczkami.
Ślub Mary z Bashem i miłość do Francisa, czy ślub Mary z Francisem i miłość do Basha ?
Szczerze powiedziawszy to ciężki wybór, bo ani jedno ani drugie mi tak na prawdę nie pasuje, ale chyba jednak Ślub Mary z Bashem i miłość do Francisa, bo nie zniosłabym gdyby Mary była z Francis'em a wzdychałaby do innego, to byłoby okrutne :P
Kiedy wszyscy odkryją romans Greer i Leith'a jej rodzina zdecydowanie nie będzie zadowolona, jaka więc będzie reakcja Greer? Potulnie się zrehabilituje i porzuci ukochanego, czy raczej będzie walczyć o swoją miłość?
Ona pewnie będzie chciała zrezygnować z miłości dla swojej rodziny, ale Leith jej na to nie pozwoli, bo on ją kocha <3
W jakich włosach Mary jest najładniej : prostych, upiętych czy kręconych ? :)
Nie chce, żeby była z Francisem, więc Colin :)
Matka mary okaże się wspierającą i kochaną osobą czy straszną intrygantką ? :D
Zdecydowanie to drugie, już nie mogę się doczekać jej i jej starcia z Katarzyną :)
Która lepsza jako matka: Katarzyna dla Francis'a, czy Diane dla Bash'a?
Diane dla Basha ;-)
Jak zareagują dziewczyny, gdy Greer przyzna się, że zakochała się w Leth'cie, będą złe czy ucieszą się ze szczęścia przyjaciółki?