PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104664}

Nie ma cudów

Weird Nature
2002 -
7,4 8  ocen
7,4 10 1 8
Nie ma cudów
powrót do forum serialu Nie ma cudów

Cudo

ocenił(a) serial na 10

Najlepszy film przyrodniczy jaki widziałem. Zadziwia pod każdym względem. Najbardziej wprawia w osłupienie niewiarygodna natura gatunków oraz sposób w jaki filmowcy uzyskali tak dobrą jakość. To tak jakby te zwierzęta żyły specjalnie dla tego filmu.
I jeszcze kwestia odnośnie ocen. Ktoś kto dał temu filmowi 1 na pewno go nie widział.

piekara

Film trwa 30miut a robi wrazenie az dziw ze takie zaskakujace zwierzeta to filmy przrodnicze od dziecka mnie fascynowały zawsze czekalem na Zwierzeta Świata teraz nie stety nie ogladam roznych przyczyn jednak staram rozne programy przyrodnicze Ktore dosc czesto mozna ogladac na TVP2 i za to dwojce dzienkuje .A cuda to piekny film który uspokaja pokazuje pieknosc swiata i zachwyca chociaz nie zawsze wszytko zapietam to i tak te filmy mnie uspokaja ale naszczescie mam ksiazki przyrodnicze internet zawsze monza sie doczytac moja ocena to 9/10

piekara

w pełni sie zgadzam. widziałem sporo filmów o zwirzetach i większość z nich znajduje się w serii "nie ma cudów" ale przedstawione jest to w niesamowity sposób.
leci teraz w piatki na dwójce o 13.00

piekara

Również gorąco polecam tę serię.

To swoisty zbiór ciekawostek na temat świata zwierząt zgromadzony w sześciu niezwykłych odcinkach, które wyróżniają się rewelacyjnie zaaranżowanymi scenkami z udziałem zwierząt, których realizacja przywodzi na myśl skojarzenia z filmami fantasy i science-fiction. Niezwykła produkcja, która jeśli już nie jest, to powinna zostać u nas wydana na DVD.