beznadziejny,spartaczony,zupełnie nie śmieszny,"humor"w tym serialu może śmieszyć najwyżej osoby o inteligencji ameby,jest tak prostacki i prymitywny jak konstrukcja cepa np.że ktoś się przewróci albo na kogoś upadnie placek,to nie jest już epoka Chaplina!Aktorzy,a zwłaszcza najmłodsi są sztuczni.Kolejny amerykański gniot,jak inne seriale Dineya
to była zwykła prowokacja ale no cóż nie którym już mózg nie pracuje tak jak powinien :p. to chyba od tych seriali hahaa xD
a tobie pracuje?bo chyba wątpie jak piszesz takie brednie prowokacje to ty odwalasz pisząc takie głupoty
Nie sądzę żeby to była prowokacja, bo ci tutaj naprawdę wierzą w to co piszą. Ale masz rację guano. Nie ma co się z takim kłócić, bo faktycznie, nie jest to sprawa na wagę złota... Więc ja będę tą mądrzejszą i sobie odpuszczam...
Ja wam proponuje włączyć disney xd lub channel to zobaczycie jakie gówna teraz puszczają nie ma to jak hotel jest o wiele lepszy od nich. Ja już nie oglądam tego programu bo same beznadziejne rzeczy lecą a nie ma to jak hotel już rzadko puszczają.
Gniot pierwszego sortu, jak wszystkie mennelowe produkcje od ładnych paru lat.