PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262318}

Nie ma to jak hotel

The Suite Life of Zack and Cody
2005 - 2008
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26166
7,2 6 krytyków
Nie ma to jak hotel
powrót do forum serialu Nie ma to jak hotel

Co za szajz

ocenił(a) serial na 1

beznadziejny,spartaczony,zupełnie nie śmieszny,"humor"w tym serialu może śmieszyć najwyżej osoby o inteligencji ameby,jest tak prostacki i prymitywny jak konstrukcja cepa np.że ktoś się przewróci albo na kogoś upadnie placek,to nie jest już epoka Chaplina!Aktorzy,a zwłaszcza najmłodsi są sztuczni.Kolejny amerykański gniot,jak inne seriale Dineya

Lola140392

to była zwykła prowokacja ale no cóż nie którym już mózg nie pracuje tak jak powinien :p. to chyba od tych seriali hahaa xD

ocenił(a) serial na 1
guano_filmaniak

a tobie pracuje?bo chyba wątpie jak piszesz takie brednie prowokacje to ty odwalasz pisząc takie głupoty

ocenił(a) serial na 8
gladun

Nie sądzę żeby to była prowokacja, bo ci tutaj naprawdę wierzą w to co piszą. Ale masz rację guano. Nie ma co się z takim kłócić, bo faktycznie, nie jest to sprawa na wagę złota... Więc ja będę tą mądrzejszą i sobie odpuszczam...

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Ja wam proponuje włączyć disney xd lub channel to zobaczycie jakie gówna teraz puszczają nie ma to jak hotel jest o wiele lepszy od nich. Ja już nie oglądam tego programu bo same beznadziejne rzeczy lecą a nie ma to jak hotel już rzadko puszczają.

ocenił(a) serial na 1
mysia450

Gniot pierwszego sortu, jak wszystkie mennelowe produkcje od ładnych paru lat.

ocenił(a) serial na 1
Kokoner571

nie obrazaj ameby ona by tego nie ogladała