I jak sie nowy odcinek podobal? Zwolnienie akcji, odrzucenie watku Leviathanow i takie mile przyjemne Supernatural z demonkiem. Nie za duzy rozmach, nie za maly, lubie taki format! I milo zobaczyc Crawleysa z zarostem ;d Choc przyznam ze mnie osobiscie Becky wkur..ala, wiec dobrze ze to tylko bylo co bylo.
A myślałam, że tylko mnie Becky irytowała. W poprzednich odcinkach, w których się pojawiała, wydawała mi się zabawniejsza z tą swoją obsesją. Nie wiem, może to dlatego, że tym razem przekroczyła granicę. Ale sam wątek małżeństwa świetny. Ja niespodziankę kto jest panną młodą sobie niestety zepsułam spoilerami, teraz mam nauczkę... Trochę na tym wątku ucierpiała reszta ofiar z odcinka, strasznie pobieżnie je potraktowali. No i bracia strasznie szybko i łatwo złapali demona.
Pewnie będzie w tym sezonie jeszcze dużo takich odcinków z pojedynczymi sprawami. Chciałabym zobaczyć jakieś nowe potwory w nich, bo na razie oprócz Ozyrysa już wszystko było. Ale muszę przyznać, że za demonami akurat się stęskniłam. I dobrze znowu widzieć Crowleya.
Mam małe, wstydliwe pytanie... gdzie oglądaliście (rozumiem, że online) nowy odcinek SN??? niestety na portalach zwykle przeze mnie odwiedzanych nie ma jeszcze wrzuconego odcinka (napisy nie graja roli) ... proszę o szybką odpowiedź bo już mnie nosi po pokoju... tydzień jest zdecydowanie za dlugi gdy sie czeka na ulubiony serial <3 Dziękuję za odpowiedź ;]
Ja SN i ogólnie wszystkie seriale oglądam na tv-links.eu. Niestety napisów tam nie ma, ale za to linki do odcinków są dodawane krótko po premierze w telewizji.
dziękuję bardzo :D a trzeba mieć konto żeby wejść tam? czy wystarczy wielka potrzeba? :D:D
Ja gdy nie mogę znaleźć jakiegoś serialu na polskich portalach odwiedzam http://www.sidereel.com/_television jest tam praktycznie wszystko, łącznie z serialami już nie puszczanymi (np. ostatnio obejrzałem cały sezon Fastlane [rok 2002]).
ja ogladam po angielsku z torrentow zawsze na drugi dzien EZTV na thepiratebay wstawia legit ;)
Ja ogladam na iitv. Odcinek nie podobał mi się. Co do Becky... zgadzam się z prog112. Mam nadzieje że juz jej nie zobaczymy.
Raczej Becky to taki jednorazowy wybryk. Sam odcinek w sumie taki o - dupy nie urywał, ale dało się przyjemnie obejrzeć, więc jest nieźle. Fajnie, że Crowley się pojawił i demony, bo w sumie trochę się za nimi stęskiniłem ;d. Myślę, że w następnym odcinku główny wątek z lewiatanami coś ruszy do przodu.
raczej w nastepnym odcinku nie ruszy, bo bedzie to odcinek poswiecony jakiemus diablu z jersey, ktory poluje na lowcow (czyt dean sam bobby) ;p
Crowley'a jak zawsze fajnie zobaczyć. Czekam aż Misha Collins sie pojawi w roli złego - a powinien sie pojawić jesli wierzyć w te wszystkie entuzjastyczne wypowiedzi producentów.
No i w sumie to polubiłam Gartha - fajnie by było jakby sie jeszcze w supernatural pojawił.
Ja nie wierzę w zapewnienia producentów. Coś widzę, że w tym sezonie postanowili pozbyć się po kolei wszystkiego, co nie jest Deanem i Samem, w myśl stwierdzenia, że SPN od samego początku był serialem o dwóch braciach, koniec, kropka. Bo jak inaczej wytłumaczyć pozbycie się Castiela, domu Bobby'ego (pewnie zaraz i Bobby'ego uśmiercą), Impali, prawie całej dobrej muzyki? Z tego, co czytałam i widziałam w necie, to żaden z producentów nie zgłaszał się do Mishy z propozycją, by wrócił do serialu (chyba że Misha jest rzeczywiście niesamowicie dobry w zachowywaniu dyskrecji albo wręcz w sianiu informacyjnego chaosu), i to tylko Sera Gamble rozgłasza takie plotki, żeby utrzymać na widowni fanów Castiela. Miałam nadzieję, że Misha wróci jako główny Lewiatan, ale przecież (chyba że się mylę) główny Lewiatan to ten typek, któremu Crowley przyniósł muffinki. Po pierwszym odcinku myślałam, że sezon siódmy będzie świetny - zły Misha i w ogóle - ale z każdym odcinkiem jest coraz gorzej. Nadal kocham ten serial, ale trudno mi patrzeć na to, co z nim robią. Żadnego pogłębiania postaci, tylko powrót do starej, sprawdzonej formuły z pierwszego sezonu. To niczego dobrego nie wróży, tylko świadczy o tym, że twórcy nie mają pojęcia, jak dalej poprowadzić swoich bohaterów. Szkoda, bo sezony 1-5 to majstersztyk, który mogę oglądać w kółko. Dwa ostatnie to już tylko czysty chaos wypełniony uśmiercaniem i psuciem najfajniejszych postaci. Bezsensownym uśmiercaniem, dodam. Się rozgadałam, ale naprawdę jestem wściekła i rozczarowana. Mam nadzieję, że mylę się na całej linii i że twórcy jednak pozytywnie mnie zaskoczą.
Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Naprawdę wielka szkoda co się dzieje z serialem, zwłaszcza, że z tym co dotąd się działo ma potencjał, by zbudować coś na miarę apokalipsy z piątego sezonu. Zamiast tego twórcy fundują nam ten bezsensowny powrót do korzeni...
Ja też się podpisuję. Oglądam longiem poprzednie sezony. I chce mi się płakać. Myślałam, że 6 sezon się rozkręcał jak ślimaka domek, ale 7 to tragedia!
Mnie tam się odcinek podobał. Wiadomo, nie było czegoś zachwycającego, chciał bym jakieś nowe potwory zobaczyć, ale tak to demony się pojawiły, a formuła z pierwszego sezonu moim zdaniem nie jest zła. Takiego supernatural polubiłem i oglądałem przez całe dnie :)
Po tytule spodziewałam się większych jaj, tzn czegoś np w stylu French Mistake, ale i tak było przyjemnie. Dobrze, że chłopcy skończyli z fochami na siebie (przynajmniej na razie), bo to jest irytujące. No i duży plus za pojawienie się Crowley'a, który swoim akcentem i humorem uatrakcyjnia każdy odcinek.
Ja dodam tylko cytat Crowleya który zawsze ma olśniewające wejście :
"well, I'm sure you have
a wonderful personality, dear. "
;DDDDDDDD
Sceny z Crowley'em ostatnio woóle podnoszą poziomy odcinków. A w tych ostatnich to nawet tak jakby ponownie braciom zachciało się grać. Ostatnio ich poziom gry spadł na łeb na szyję. Obawiałem się, że to może nawet być taka moda bohaterów seriali chcących wymusić większe pieniądze za grę ale jednak się chyba pomyliłem na całe szczęście. Na dowód mogę przytoczyć wywiad z Michaelem C. Hallem któremu proponowano 20 mln za kolejne 2 sezony Dextera. Ten chciał 24 mln a kiedy się producent na taką kwotę nie zgodził ten stwierdził swoje zmęczenie graniem Dexa i chętnie by się sprawdził w innej roli. Ale może kiedy bracia tutaj zaczną grać na powrót na jakimś tam poziomie to i kolejne sezony innych seriali będą miały szansę powstać.
Akcje z Michaelem C. Hallem słyszałem :-/ trochę przeginka z jego strony, 20 mu mało?? Musi mieć bankę za odcinek, hehe. Chociaż z drugiej strony chyba ma prawo się zmęczyć rolą...
Zmęczenie niby tak tylko czemu zapowiedział dokładnie w tym momencie kiedy negocjował warunki nowej umowy? Gdyby to zrobił w połowie nagrywania sezonu to by fani mieli mu to za złe ale zapewne by zrozumieli. Teraz wyszedł na tym wszystkim najgorzej jak mógł bo zamiast niechęci (czy też zrozumienia) wzbudzi w wielkiej ilości fanów (fanatyków) Dextera nienawiść za to co zrobił. Bo wszystko poszło o pieniądze. Dodatkowo rozwiązał sprawę w najgorszy ze sposobów który mi do głowy przychodzi. Bo nie powiedział fanom serialu "przepraszam ale nie będę grał bo producent nie chce mi dać moich 4 mln". To by może jakoś zrozumieli. Postanowił jednak w jakiś sposób wyjaśnić brak podpisania umowy i wymyślił zmęczenie rolą. A tu o kasę chodzi tylko głupio mu się było do tego przyznać. Dexter przez to nie tylko może stracić przyszłe sezony ale nawet końcówka aktualnego może nie być wcale jakaś świetna bo będzie grana (nie wiem w którym momencie kręcili sezon) przez aktora któremu nie sprawia przyjemnośći ta rola i przez to zupełnie się do niej nie przykłada.
Becky właśnie jest śmieszna !!! ;> mi się bardzo podobał odcinek i ostatni też... nudziło mnie już trochę jak przez kilkanaście odcinków ciągnęli jeden wątek. takie pojedyncze sprawy, jak z pierwszych sezonów, są świetne ;) !
a tak btw, wie ktoś czy Cass wróci czy nie??
Jak wyślesz SMS pod numer 2788 o treści CWANIAK otrzymasz odpowiedź w postaci braku odpowiedzi. Koszt SMS'a to 0.00 zł + Vat. Ponad to 3 razy w tygodniu nie otrzymywać będziesz SMS'ów z nowinkami ze świata Supernatural. :)
oooo naprawdę cudownie! po prostu idealna okazja dla mnie. czekaj tylko znajdę telefon...
a tak na serio... WTF?
A tak na serio wydaje mi się że zobaczymy jeszcze Cassa gdyż w któryms odcinku powróciła Jo ( wprawdzie jako duch ale zawsze) a z tego co słyszałem jej pojawienie się miał być równie prawdopodobne co powrót Cassa :) Czyli w 100% nie wiadomo :] i nie wysyłaj już smsów bo mi skrzynke zapełniasz ;P
Za każdym razem jak na ekranie pojawiała się Becky, chciałem rzucić pilotem w telewizor. Jest prze żałosna, przy żadnym odcinku się chyba tak nie wku*w.. i to tylko ze względu na tą głupią hmmm panią !!!
Becky jest w porządku, tylko powinna się mniej uśmiechać. Poważna wygląda bardzo ładnie
Odcinek całkiem dobry, mimika i gra Deana była po prostu zabójcza. Końcowe Wejście Crowley'a na 6+. Koleś potrafi zniszczyć system jednym zdaniem. Wielkie brawa dla niego. Co do następnego odcinka, mam tylko nadzieję, że nie będzie tak słaby jak epizod z "panem sędzią".