Dobre wieści dla fanów "Supernatural", "90210" oraz "The Vampire Diaries". Wszystkie te produkcje otrzymały zamówienia na nowe sezony! Wkrótce więcej informacji.
Info z http://showtv.pl/news_item_3454.htm
Przecież ona nie jest wredna. Skoro piszesz że "za dużo", to chyba logiczne że masz dość, nie? Jej zdanie jest jak najbardziej na miejscu.
Stacja The CW zamówiła dziś nowe sezony dla trzech swoich najpewniejszych seriali. We wrześniu z nowymi odcinkami powrócą na pewno: "Nie z tego świata", "90210" i "Pamiętniki wampirów".
Jako pierwszy informację o kontynuacjach opublikował na twitterze Todd Aronauer - producent "Nie z tego świata". Potwierdziły to również inne, amerykańskie portale. Stacja The CW oficjalnie poinformowała ekipę produkcyjną "Nie z tego świata", że zamówiono 8. sezon serialu. Jego premiera będzie odcinkiem numer 150 tej produkcji.
no i fajnie, wiadomo że ostatnie 2 sezony wkurzały nas wszystkich no ale strasznie by było smutno gdyby zakończyli teraz serial, tymbardziej że teraz sprawa lewiatanów może sie fajnie rozkręcić, ciekawe co jeszcze przygotują na 8 sezon, teraz jak ta cała Sera Gamble wyleciała (oficjalnie sama odeszła) i szef jest nowy to może będzie lepiej, szkoda że ten Kripke powiedział że już nigdy nie wróci
E tam, gadanie... Ja osobiście uważam, że ostatnie odcinki siódmego sezonu trzymają poziom. Widać, że serial zaczyna iść w górę. Jeszcze nie jest to forma z sezonów 1-5, ale jest na pewno lepszy od szóstego. Myślę, że w ósmym będzie już tylko lepiej.
Co do samego ósmego sezon: happy dance odtańczony i teraz trzeba tylko czekać. ;) Jestem bardzo szczęśliwa, że nie skończyłam oglądać na piątym sezonie, jak to miałam w planach.
ciekawa jestem czy obejrzę w końcu :) chyba 8 sezonów to jednak dużo, ale po maturach będę miała dużooo czaqsuy żeby nadrobić 7 sezon którego nie oglądam... boję się tylko że SPN stanie się takim tasiemcem bez wizji, tylko nabijającym odcinki :(
chyba do poziomu 5 sezonu już nigdy nie wrócą niestety :(
btw... właśnie w pokoju zgasła mi nagle lampa XD z idealnymi spnowymi efektami : o (zaczynam sie bać, może lepiej obejrzę 8 sezon...)
Tą kobietę powinni przywiązać do masztu i pozwolić opluwać, batożyć i obrzucać kamieniami wszystkim fanom serialu. Po jej wyczynach z ostatnich dwóch sezonów będzie naprawdę ciężko przywrócić temu serialowi dawną świetność. Ukatrupiła i „zduszyła” Bobbyego. Wykastrowała Deana tą akcją z dzieckiem i teraz z tego co widzę w ogóle omija kobiety szerokim łukiem, tak to już jest jak kobieta dostaje władzę nad męskim charakterem. Cassa zmieniła w niespełna rozumu pacyfistę, Meg nagle jest najlepsiejszą psiapsiółką. No i na miłość boską Lewiatany? Owoc związku wielkiego robaka i shapeshiftera, który chce zmienić ludzi w happy meal? Świetni następcy demonów, aniołów i samego Lucka, nie ma co. Ciekawe co byłoby następne gdyby ją zostawić przy sterach? Zmutowane muminki? O „wielkim złym” już nie wspominając, najpierw mieliśmy do czynienia Azazelem, doskonale odegranym przez pana Lehne, później równie dobrze odegranego Lucefera. A ona co nam wciska? Najpierw mamusię wszystkiego a teraz jakiegoś Dicka? Szkoda gadać.
Początkowo myślałem, że zatrudnili ją jako producenta właśnie po to żeby zatopiła „supernaturala”. Myślałem, że chcą po prostu uniknąć fanowskich protestów. Ale skoro wymieniają producenta i kupują kolejny sezon to chyba jednak im zależy. A skoro im zależy to dlaczego dali tej kretynce naszczać na pięć lat pracy nad wizerunkiem serialu? Ostatnie dwa odcinki faktycznie są nieco lepsze, może już teraz ktoś zatwierdza jej decyzje? Albo po prostu już ją całkiem odsunęli od produkcji. Tak czy inaczej nie zazdroszczę człowiekowi, który będzie musiał składać coś sensownego z pobojowiska jakie po sobie zostawia.
7 sezon i tak jest dosc ogarniety, chociaz paszczaki to troche przesada. 6 byl slaby i bez pomyslu. Zmutowane muminki w sumie niezly pomysl hehe:)
Zrzucanie winy na jedną osobę jest głupotą, nad scenariuszem pracuje wiele osób. Z Supernatural nie da się po prostu już nic więcej wycisnąć i zmiany przy ekipie tworzącej nic tu nie pomogą. Serial powinien się skończyć na 5 sezonie i tyle w temacie.
Na początku sezonu siódmego myślałem, że będzie słaby. Pomysł z Lewiatanami wydawał mi się głupi, bez sensu. Jednak teraz muszę przyznać, że nawet zgrabnie to wymyślili.
Ale co oni stworzą w 8. sezonie? Może odrodzenie Crowleya i walka z demonami? Walka z aniołami? Pojawienie się Boga? Lucyfer z Michałem uciekną z klatki? Jestem bardzo ciekaw co takiego kombinują scenarzyści.
osobiście mam nadzieję na wszystko co wspomniałeś po trochu :) byle zakończyli wątek Lewiatanów, bo jest śmieszny.
Przykro mi 8 sezon supernatural to tragiczne wieści ,pamiętniki mnie cieszą bo to super serial a 9210 nie oglądam
dobrze że go przedłużają, jest to jeden z niewielu dobrze zrobionych seriali. Co prawda ostatnio nie było za dobrze (no cóż, ciężko znaleźć równie zajebiste tematy jak Anioły Demony i Lucek :D ) Ale teraz te lewiatany nie są złe. Może w następnym sezonie będzie sam Bóg ;D Ciekawee...