Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97042
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Średniak

ocenił(a) serial na 5

Jestem zaskoczony oceną serialu i jego miejscem w rankingu. Właściwie dawno nie widziałem tak słabego serialu wysokobudżetowego.
Serial wydaje się być adresowany do młodzieży i na jej potrzeby tworzony.
Dość infantylna fabuła, tłumaczenia zjawisk i pomysły na odcinki.

ocenił(a) serial na 9
Rajmund_Niecki

Jest to mój drugi ulubiony serial (tuż za Dexterem), który już dawno tak mnie nie wciagnal. Wcale nie uważam że fabuła jest słaba. A co do odcinków to jest ich nie wiele które są dla mnie słabe. Prawie każdy epizod trzyma w napięciu i nie mozesz sie doczekac nastepnego odcinka. Co prawda pierwsze 2 serie sa troche slabsze ale potem serial sie naprawde rozkreca (szczegolnie w 4 i 5 serii). Ale to tylko moje subiektywne zdanie. Serial oceniam oczywiście 10/10.

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

serial nie jest wysokobudżetowy! kasy mają niewiele i robią co mogą i jak dla mnie rewelacyjnie im to wychodzi. A z sezonu na sezon jest co raz lepiej ;)

Karola

Nie wiem ile odcinkow zmeczyl zalozyciel tematu, ale wiekszosci osob ciezko przebrnac przez pierwszy sezon, zabawa zaczyna sie od drugiego.

ocenił(a) serial na 8
shen16

to prawda... sam jestem na etapie zaczynania i musze przyzac ze po polowie pierwszego sezonu mialem podobne odczucia jak zalozyciel postu;p

ale wczoraj skoczylem drugi sezon i... WOW :D

nastepne epizony wicagne momentalnie ;]

Rajmund_Niecki

Panie Rajmundzie, proszę przebrnąć przez pierwszy sezon, który faktycznie jest słaby ale stanowi koszt poznania fabuły która potem...nabiera tempa :))) Pozdrawiam i zyczę cierpliwości.