Jestem zaskoczony oceną serialu i jego miejscem w rankingu. Właściwie dawno nie widziałem tak słabego serialu wysokobudżetowego.
Serial wydaje się być adresowany do młodzieży i na jej potrzeby tworzony.
Dość infantylna fabuła, tłumaczenia zjawisk i pomysły na odcinki.
Jest to mój drugi ulubiony serial (tuż za Dexterem), który już dawno tak mnie nie wciagnal. Wcale nie uważam że fabuła jest słaba. A co do odcinków to jest ich nie wiele które są dla mnie słabe. Prawie każdy epizod trzyma w napięciu i nie mozesz sie doczekac nastepnego odcinka. Co prawda pierwsze 2 serie sa troche slabsze ale potem serial sie naprawde rozkreca (szczegolnie w 4 i 5 serii). Ale to tylko moje subiektywne zdanie. Serial oceniam oczywiście 10/10.
serial nie jest wysokobudżetowy! kasy mają niewiele i robią co mogą i jak dla mnie rewelacyjnie im to wychodzi. A z sezonu na sezon jest co raz lepiej ;)
Nie wiem ile odcinkow zmeczyl zalozyciel tematu, ale wiekszosci osob ciezko przebrnac przez pierwszy sezon, zabawa zaczyna sie od drugiego.
to prawda... sam jestem na etapie zaczynania i musze przyzac ze po polowie pierwszego sezonu mialem podobne odczucia jak zalozyciel postu;p
ale wczoraj skoczylem drugi sezon i... WOW :D
nastepne epizony wicagne momentalnie ;]