żółtooki demon to Azazel a grał go Fredric Lehne grał on tez w 4 sezonie jeśli jesteś ciekawy zajrzyj na http://supernaturalplanet.com.pl/news.php
albo ja jestem wbłędzie ale... azazel i żółtooki to 2 różne demony. Żółtooki ginie przecież w 2 sezonie a Azazel występuje w 4 sezonie...
Azazel w 3 sezonie jest obecny ale jest to odcinek w którym Dean cofie sie w czasie i ostatni odcinek w którym zostaje uwolniony lucyfer
sam i dean odesłali go tylko do piekła a nie zabili.. zreszta nie mozna zabić demona.. a ona potem sie po prostu uwolnił.
w 4 sezonie występuje Alastair! to zupełnie inny demon!!!! YED czyli Azazel ginie w 2 sezonie
ależ oczywiście że można zabić demona! Trzeba mieć tylko Colta czy też nóż Ruby. Dean zabił Azazela, a nie odesłał ;)
no dobra z tym się zgodzicie że go zabił heh ale zpaomniałem że jego imie było podane i pomylił mi sie z tym w 4 sezonie co torturował Dean'a.
przeciez ona po smierci i tak musze gdzieś zyc no nie wiec raczej nie mozna go zabić, a skoro wrota piekieł sa zamknięte to gdzie inne by mogli odesłać demona..
a teraz co zabiją diabła i nie będzie istniał no raczej w to wątpie..
demony chyba po śmierci musza gdzieś trafić prawda.. no i jedynym miejscem jest piekło.. a ze ono jest zamknięte to nie mają jak wyjść..
wiec racze Dean wbijając sztylet czy pakując kule z kolta robi właściwie to samo jak by sadzał ich na krzesle i odprawiał egzorcyzmy..
a teraz Diabła co zabiją i nie bedzie istniał no jakoś w to wątpie..
no i jeszcze.. skoro oglądałes ostatnie sezony to z pewnością wiesz ze Meg również wróciła chociaż wcześniej ją zabili.. moze mi to wytłumaczysz..
Meg nie zabili, tylko wyegzorcyzmowali. I tu jest różnica. Egzorcyzmy wysyłają demona, do piekła, skąd, jeśli ma szczęście, może wrócić. A zabicie usuwa je definitywnie i już nie mogą wrócić.
proszę cie jakby to była jakaś różnica..
a powiedz mi dlaczego wtedy gdy Lilith zabiła Ruby w 3 sezonie ta wróciła w 4 wytłumacz mi.. bo skoro demon zabija demona to tak jakby oberwał Coltem czy sztyletem..
wiec czegoś tu chyba nie zrozumiem albo ty..