Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97037
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Mam pytanie. Kto gra żółtookiego demona w ostatnich odcinkach 2 sezonu?

ocenił(a) serial na 10
draniu

żółtooki demon to Azazel a grał go Fredric Lehne grał on tez w 4 sezonie jeśli jesteś ciekawy zajrzyj na http://supernaturalplanet.com.pl/news.php

snazzygirl

Okej, wielkie dzięki!

<blablablabla>
<blabla>

ocenił(a) serial na 10
draniu

nmzc:) \

...............................................

snazzygirl

albo ja jestem wbłędzie ale... azazel i żółtooki to 2 różne demony. Żółtooki ginie przecież w 2 sezonie a Azazel występuje w 4 sezonie...

jason86

no to jesteś niestety w błędzie. Azazel to imię żółtookiego demona :P

ocenił(a) serial na 10
jason86

Azazel w 3 sezonie jest obecny ale jest to odcinek w którym Dean cofie sie w czasie i ostatni odcinek w którym zostaje uwolniony lucyfer

ocenił(a) serial na 10
snazzygirl

sorki pomylilo mi sie w 4 sezonie :) .................

ocenił(a) serial na 10
draniu

sam i dean odesłali go tylko do piekła a nie zabili.. zreszta nie mozna zabić demona.. a ona potem sie po prostu uwolnił.

ocenił(a) serial na 10
PstRokatQ

On go zabił zastrzelił nie odesłał....................................

ocenił(a) serial na 10
ElectricWarrior

w 4 sezonie występuje Alastair! to zupełnie inny demon!!!! YED czyli Azazel ginie w 2 sezonie

PstRokatQ

ależ oczywiście że można zabić demona! Trzeba mieć tylko Colta czy też nóż Ruby. Dean zabił Azazela, a nie odesłał ;)

_Anika_

no dobra z tym się zgodzicie że go zabił heh ale zpaomniałem że jego imie było podane i pomylił mi sie z tym w 4 sezonie co torturował Dean'a.

ocenił(a) serial na 10
jason86

przeciez ona po smierci i tak musze gdzieś zyc no nie wiec raczej nie mozna go zabić, a skoro wrota piekieł sa zamknięte to gdzie inne by mogli odesłać demona..
a teraz co zabiją diabła i nie będzie istniał no raczej w to wątpie..

ocenił(a) serial na 10
jason86

demony chyba po śmierci musza gdzieś trafić prawda.. no i jedynym miejscem jest piekło.. a ze ono jest zamknięte to nie mają jak wyjść..
wiec racze Dean wbijając sztylet czy pakując kule z kolta robi właściwie to samo jak by sadzał ich na krzesle i odprawiał egzorcyzmy..

a teraz Diabła co zabiją i nie bedzie istniał no jakoś w to wątpie..

no i jeszcze.. skoro oglądałes ostatnie sezony to z pewnością wiesz ze Meg również wróciła chociaż wcześniej ją zabili.. moze mi to wytłumaczysz..

ocenił(a) serial na 10
PstRokatQ

Meg nie zabili, tylko wyegzorcyzmowali. I tu jest różnica. Egzorcyzmy wysyłają demona, do piekła, skąd, jeśli ma szczęście, może wrócić. A zabicie usuwa je definitywnie i już nie mogą wrócić.

ocenił(a) serial na 10
Karola

proszę cie jakby to była jakaś różnica..
a powiedz mi dlaczego wtedy gdy Lilith zabiła Ruby w 3 sezonie ta wróciła w 4 wytłumacz mi.. bo skoro demon zabija demona to tak jakby oberwał Coltem czy sztyletem..
wiec czegoś tu chyba nie zrozumiem albo ty..

ocenił(a) serial na 10
PstRokatQ

Przecież Lilith nie mogła zabić Ruby, bo ta była jej potrzebna do tego, żeby zmusić Sama do złamania ostatniej pieczęci i uwolnienia Lucyfera. Według mnie w ostatnim odcinku 3 sezonu, Ruby po prostu opuściła ciało, które zaraz zajęła Lilith