Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97094
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Znowu średni odcinek.
Lewiatan pokonany płynem do zmywania podłóg i bracia rozstali się już chyba z dziesiąty raz, ale pewności nie mam, dawno straciłem rachube.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

sorry to ty w temacie o odcinku Slash Fiction zaczales narzekac na caly serial i pisac , ze powinni zakonczyc na 5 sezonie , wiec to Ty zaczales sie wyklocac , prowokowac i offtopowac , ja jedynie odpisalem bo mam calkowicie inne zdanie a chyba od tego sluzy forum

ale masz racje , dalsza dyskusja nie ma sensu chociaz powinienes to przemyslec przed pisaniem , nie wiem na co liczyles ze wszyscy zgodnie beda narzekac na serial , ktory wciaz ogladaja? jesli bede uwazac podobnie jak Ty , ze powinni przestac go krecic to zwyczajnie nie bede sie katowal i przestane ogladac

ocenił(a) serial na 7
Nazarioxx

Niezwykle irytujący z ciebie człek. Mówił (pisał) ktoś ci to już kiedyś? Wypowiadałem się na temat odcinka, a przy okazji odniosłem się do serialu jako całości, bo mam do tego prawo, to nie jest twoje prywatne forum.

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

no a czy ktos Ci bronil? odniosles sie do calosci a skoro zrobiles to na forum to chyba chciales o tym dyskutowac? wiec dyskutowalem z Toba a Ty nagle stwierdzasz ,ze sie niby wyklocam, no chyba ze dziala tutaj jednostronne prawo , Ty mozesz pisac co chcesz bo masz do tego prawo a jak ja sie nie zgadzam to sie "wyklocam"

coz , zawsze sadzilem jednak , ze fora sluza do dyskusji , wyglada na to jednak , ze sporo osob poprostu szuka poklasku , wpada na forum ponarzeka i nawet nie chce nikogo do swoich racji przekonac

i tak Luszyn , jestem trolem bo to ja wpadam na fanowskie forum , twierdzac ze serial jest nudny, kiczowaty i powinni skonczyc go krecic a ogladaja go glownie "sikajace nastolaki"

" czemu Dean zabił tą całą Amy? Bo nie dooglądałam tamtego odcinka do końca, a nie chce mi się do niego wracać ;p"

poprostu Dean uważal , ze skoro raz zabila to zabije znowu wiec nalezy ja zgladzic ,ze tak powiem mentalnosc łowcy;p

Mr_Grieves

Ale po co ty w ogóle dyskutujesz z tym człowiekiem? Szkoda czasu. Siedzi cały dzień przy komputerze, wszczyna awantury na forum bez powodu i nie umie się pogodzić z tym, że ktoś może mieć inne zdanie od niego. Nazarioxx to troll, chociaż może nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Olać go i nie zagadywać.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

Podobały mi się te krótkie jingle rockowe w przerwach między scenami (choć trochę sitcomem mogły zalatywać). Rozbawił mnie ten znajomy Bobby'ego, który chciał strzełać z action pump shotgana jednorącz:) rozumiem, że to atrapa ale bez przesady. No i bracia mają nowego arch enemy, jako, że lewiatany wysoką pozycję sobie uciułały.

ocenił(a) serial na 8
CottonCrush

A mi się nawet podobał ten odcinek, chociaż nie podoba mi się, ze znowu się rozstali, normalnie mają burzliwy "związek" ;D
A może mi ktoś powiedzieć, czemu Dean zabił tą całą Amy? Bo nie dooglądałam tamtego odcinka do końca, a nie chce mi się do niego wracać ;p

ocenił(a) serial na 8
Vakme

Bo Dean uważał, że tak należy zrobić i koniec -.-` ah ten Dean. Uznał, że jest potworem i nigdy nim nie przestanie być, że skoro teraz zaczęła zabijać to równie dobrze może zacząć robić to później i żadne argumenty do niego nie trafiały jakoby miała tego więcej nie robić. Najwyraźniej nie interesowało go to, że przez 20 lat nie zabijała, a i teraz zrobiła to tylko dlatego bo musiała, bo on wie lepiej. Strasznie mnie wkurzyła ta jego decyzja.
A ostatni odcinek był naprawdę dobry. Wreszcie pojawiło się trochę humoru ;) Swoją drogą, kto by poznał, że ten kolega Bobby`ego to Gibbs z Piratów ? bo ja ( wielka fanka ! ; o) nie rozpoznałam- aż mi wstyd !

CottonCrush

Odcinek podobał mi się bardzo,podwójna dawka Sama i Deana - bezcenne!!!
Ps. lewiatany zabija boran sodu a nie płyn do mycia naczyń ;)Przestańcie się czepiać nie jest to mniej banalne niż sól.

glass2000

ps. poza tym jedno i drugie to sole chemiczne,demony - chlorek sodu, lewiatany - boran sodu, dla mnie ma to jakiś sens

użytkownik usunięty
CottonCrush

Oglądam kilka seriali na raz, ale gdy pojawi się nowy odcinek "Supernatural" to nie waham się co obejrzeć, normalnie ciężko uwierzyć, ale nawet sam "Dexter" przegrał. To jest konsekwencja fatalnego ostatniego odcinka niezbyt ciekawego ostatniego sezonu.

ocenił(a) serial na 6

zabijanie lewiatanow domestosem to chyba najglupszy motyw serialowy od czasu prison breaka i niszczenia sciany za pomoca trzepaczki do jajek,,
niech oni juz koncza ta zenade

ocenił(a) serial na 10
danteusz

Nie wiem czy ktoś już wysunął taką teorię, bo nie miałam weny, żeby przeczytać dokładnie wszystki posty. Ale pytanie moje brzmi: czy nikt nie wpadł na to, że skoro lewiatany to wodne stworzenia (w razie wątpliwości: http://supernatural.com.pl/beasts/73.html), to zabije je, czy tam spowolni, zwyczajne zanieczyszczenie wody? Płyn do mycia podłóg - nic fajnego dla morskiego stwora. Taka tam sugestia.

ocenił(a) serial na 10
CottonCrush

prawde mówiąc wydaje mi sie że scenarzystom brakuje po troszkę pomysłów (piję konkretnie do odc z Ozyrysem, za niedługo zaczną Zeusa przywoływać na pomoc albo gorzej O.o ). Poza tym klimat, klimat i jeszcze raz klimat poleciał na łeb i to mnie najbardziej dołuje:( gdzie skórzana kurtka taty, gdzie pełno klasycznego rocka przez którego zreformowałem pół muzycznej biblioteki... Nadal lubie sobie obejrzeć ale juz nie czuje takiego magnesu z SN..:/

ocenił(a) serial na 10
old_school_man

kurtkę ktoś ukradł. w rzeczywistości, z planu.