Oglądam właśnie pierwszy sezon serialu, bardzo mi się podoba, jest świetnie zrobiony, oczywiście czasami zajeżdża banałem, ale rzadko. Akcja rozwija się w szybkim tempie, a odcinki mijają bardzo szybko, to się liczy.
To co mnie tylko trochę niepokoi to schemat "Supernatural". Czy każdy kolejny odcinek będzie osobną sprawą do załatwienia i tak w kółko przez 6 sezonów? Czy jednak serial nabierze takiej ciągłości?
Nie, nie będzie tak przez 6 sezonów. ;) w 3 czy 4 sezonie (nie pamiętam dokładnie bo aktualnie oglądam 6 ) zacznie się już raczej jedna tematyka, a jaka to już się sam/a dowiesz oglądając dalsze losy Nie z tego świata.
Jedna tematyka bedzie od polowy 3 sezonu do 5, a 6 sezon to kolejna tematyka, wiec niema czasu na nudę :)
pierwsze odcinki supernatural są wprowadzeniem dla dalszych losów braci , pozwalają poznać ich historię, wzajemne relacje, to jacy są i dlaczego robią to co robią, bez tego nie można byłoby w pełni zrozumieć i przeżywać ich przygód :) . W późniejszych sezonach serial "dorośleje" i mamy trzymającą w napięciu całość :)
zazdroszczę ci, że dopiero zaczynasz oglądać :)))
Dawno pisałem o tym, że zaczynam oglądać serial- ale dopiero teraz kończę pierwszy sezon. To z powodu braku czasu ostatnimi czasu oraz faktu, że przeważnie wybierałem filmy. Moje wrażenia są takie- połowa sezonu mnie baaardzo wymęczyła, kilka odcinków było totalnie niepotrzebnych. Ale gdzieś od 16-17 odc akcja zaczęła przyśpieszać, 18-19 odc były już fenomenalne. Dlatego oczywiście będę dalej oglądał ten serial, po sesji już regularnie i z większym impetem :P
No i mam nadzieję, że niedługo nie będę mógł żyć bez Supernatural, przy takim natłoku świetnych seriali ciekawe czy to się uda... :)
Może i faktycznie nie które odcinki wydają się niepotrzebne ale i takie są potrzebne :P Ja aby umilić sobie czas w oczekiwaniu na nowy odcinek (te przerwy świąteczne w stanach trwają zdecydowanie za długo!) zaczęłam oglądać SN od początku :) i jak już włączę jeden odcinek nie mogę przestać oglądać ;)
Czyli mowisz ze Supernatural to jeden z tych kultowych seriali, bez ktorych w koncu nie mozna zyc? ;p
Najlepszym dowodem na to jest 'oburzenie' fanów na przesunięcie daty wznowienia serialu :)
(może i na filmwebie tego tak bardzo nie widać, ale już na innych forach poświęconych serialowi, czy nawet na YouTube
Pewnie taka byłaby reakcja Deana na fakt, że przesunęli SPN: http://www.youtube.com/watch?v=lNYc_1Q7qYw ;C