Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97042
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

10/10

ocenił(a) serial na 10

a nwet 1211354354734/10:) genialny serial, ciągle coś się dzieje, każdy odcinek jest zaskakujący a dialogi czasem tak fantastyczne, że koniecznie warto obejrzeć każdy odcinek każdej serii i oby jak najdłużej:):)

ocenił(a) serial na 9
mahadewi83

Również uważam serial za genialny. Praktycznie każdy odcinek trzyma w napięciu. Pomimo 5 serii (obejrzałem jak na razie 3)poziom serialu nie spada jak w przypadku np. Prison Break tylko wzrasta. Każdy sezon jest lepszy od poprzedniego. Supernatural uważam jedynie za słabszy od Dextera. Polecam każdemu obejrzenie. Ocena oczywiście 10/10.

ocenił(a) serial na 9
Dexter_2465

i jak tu się nie zgodzić? :)

<za krótki>

ocenił(a) serial na 8
Dexter_2465

świetny serial ale na 9/10 bo nie zasługuje i jest gorszy od Oz polecam wam do obejrzenia Oz genialny serial a dextera nie oglądałem

ocenił(a) serial na 10
Dexter_2465

Owszem, to istny fenomen, kiedy z serii na serię serial jest coraz lepszy, a nie odwrotnie. Dexter jest fenomentalny, ale ja akurat uważam, ze ma tendencję spadkową i ostatni sezon dłużył mi się niemiłosiernie...

ocenił(a) serial na 10
Ashura

to chyba myślisz o trzecim sezonie Dextera, który owszem był beznadziejny, no bo przecież czwarty sezon był chyba najlepszym z wszystkich, no a końcówka to już w ogóle miazga!!!!

ale ja i tak wolę Supernatural, to dla mnie niekwestionowany nr 1 :D no ale w sumie ciężko te dwa seriale porównywać, bo to zupełnie inne typy

ocenił(a) serial na 7
Karola

4 sezon Dextera wieje nudą, a ostatni odcinek nieco ratuje ten sezon i chyba powinien być rozpatrywany osobno od pozostałych odcinków ;]