Kiedy będzie 15 odc 5 sezonu????????????????????????????????????????????????
Zrobili sobie przerwe aż do 25 marca!!!
Wytrwałości w czekaniu życze!
Oj, będzie smutno...
;D
O NIE!!!!!!JA tego nie przeżyję!!!Chyba popadłam w nałóg!!Dzięki.Tobie też!!!
Ale mi to wybawienie.... :(( ja chce 15 odcinek 5 sezonu....
Popsuli mi humor ..... a raczej pogorszyli!!
Nie napisałam że nie przeżyje(nie mam skłonności samobójczych)Napisałam nie wytrzymam.To jest jakaś różnica.A jeszcze tak z ciekawości spytam jak zaczęliście oglądać serial.Bo ja kiedyś włączyłam TVN i właśnie był 1 odc.Od wtedy go oglądam.A wy?
Pewnie też zaczęłoby się w ten sposób, gdyby nie fakt, iż nie posiadam telewizora (za dużo czasu poświęcałam programom przyrodniczym, a że mam słabą wolę - SOLD!)
Serial polecił mi kolega. Kilka pierwszych odcinków obejrzeliśmy razem (właściwie zostałam zmuszona), a potem już nie mogłam się oderwać.
Dlatego trzeba oglądać kilka seriali na raz, ja przeżyję bo mam jeszcze "House MD", "Lost", "South park", "3rd rock from the Sun", "Gotowe na wszystko". Trzeba kombinować.
A Tobie widzę świat seriali nie jest obcy.
Z tego tylko House i DH swojego czasu, ale skończyłam po dwóch pierwszych sezonach.
Może pora wrócić ;-)
Obejrzałem dużo więcej seriali, te które wymieniłem nadal oglądam. Nie wspomniałem o fantastycznych "Six feet under" i "Dexterze", które łączy 1 aktor Michael C. Hall, naprawdę polecam(nikt jeszcze nie pożałował). Tu masz link do strony, gdzie można je obejrzeć
http://iitv.info/
A mnie zastanawia jedno: czemu hiatus na Supernatural kończy się dopiero 25 marca, skoro igrzyska trwają do 28 lutego?
Ja polecam zeby obejrzec :
smallville
the vampire diaries
życie na fali
dark angel
Słyszałem często ten tytuł "Smalville", ale kompletnie nie wiedziałem, że to jest o supermanie, po pierwszym odcinku wciągnąłem się na dobre, dużo lepsze od "Supernatural" :)
Smalville kiedyś oglądałem, ale z sezonu na sezon było coraz gorsze, więc skończyłem coś około 4 sezonu
Moim zdaniem smallville z sezonu na zezon staje się fajniejsze, ale i tak supernatural jest najlepsze ;D
supernatural wymiata, mi kuzynka puściła i od tamtej pory jestem uzależniona od jej pendriva (mam mały transfer, a ściągać przez to też za bardzo nie mogę, więc tylko tak mogę to oglądać ;/) ale podobno ma się skończyć na tym piątym sezonie?!
to jakaś bajka mam nadzieję...
Już jutro 5x17 o nazwie 99 problemów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
troooooooooooocheeeeeeeeee mnieeeeeeeee... dobra ja sobie dam spokój...
dobra, wiem że się czepiam, ale trochę mnie bolą oczy jak czytam twoje wypowiedzi, chyba wiesz o co mi chodzi...
Skąd wiesz że jestem młoda (może jestem 40 letnią psychopatką udającą młodą dziewczynę-żart)WCALE NIE KRZYCZĘ!!! :D
wow, tego się nie spodziewałam...
serio! jesteś chyba pierwszy kogo poznałam... ale trudno, najwidoczniej docenisz SN po jednomiesięcznej przerwie, kiedy włączysz sobie przypadkiem jakiś odcinek, przypomnisz sobie, co jest nr 1... ale szkoda trochę, bo chyba nie wiesz, co tracisz...
Akurat tu pisałem o "Smallville", jak zrobią 6 sezon SN to raczej na pewno obejrzę.