Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97042
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

5 sezon

ocenił(a) serial na 8

ja wiem ze to może głupie pytanie jest ;p ale czy 5 sezon jest do ściągnięcia z napisami czy może też z lektorem? bo osobiście jak pewnie większość wolałbym z lektorem ;p

bastet21

Jak ci Ivonka przeczyta to będziesz mieć z lektorem :P

bastet21

nie sądzę że większość woli z lektorem - jestem wręcz pewna że jest odwrotnie. Ja sobie nie wyobrażam oglądania tego z lektorem - bardzo dużo się traci.

ocenił(a) serial na 8
_Anika_

przesadzasz;p jak jest sam lektor to może i owszem ale jak słychać w tle głos oryginalny myślę że wiesz o co mi chodzi. to nie jest tak źle ;]

ocenił(a) serial na 9
bastet21

Ja również uważam że więcej osób woli oglądać z napisami. Widziałem pare odcinków na TVN7 (akurat jest emitowany 4 sezon) i to nie jest ten sam efekt co oglądanie z napisami. Dlatego ja odradzam oglądanie tego serialu z lektorem ;p

bastet21

nie przesadzam, każdy woli to co woli, ja z lektorem po prostu nie lubię oglądać.

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

ja teraz w czasie tej ostatniej przerwy w emisji 5 sezonu chciałam sobie oglądnąć jakiś odcinek na tvn7.... dałam sobie spokój po 10 minutach lektora.... po prostu nie mogłam oglądać, jak nie słyszałam głosów aktorów, ale jak wiadomo każdemu odpowiada co innego

ocenił(a) serial na 10
Karola

Ja oglądałam 1,2,3 sezon z lektorem. A 4,5 z napisami. Teraz się przyzwyczaiłam i nie daje rady jakoś oglądać z lektorem. :)