Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97057
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

7 sezon

ocenił(a) serial na 8

moim zdaniem w 6 sezonie jest wiele nie potrzebnych rzeczy, scenarzyści wymyślają coraz nowe wątki, historie. Czytałem że nadchodzący odcinek ma być o Titanicu, następny o dzikim zachodzie. Ja chce żeby ten sezon supernatural bł ostatnim. Nie to, że nie lubię serialu czy coś, wręcz przeciwnie, uwielbiam go, jeden z moich ulubionych, ale nie chce, żeby się stoczył np: jak herosi, lost czy prison break. Niech zakończa na tym sezonie, to jeszcze odejdą "w chwale" i niech nie robią następnego sezonu, bo już brakuje im pomysłów niech nie robią nic na siłę.

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

Oj ja wole, żeby był 7 sezon, tym bardziej, że ten sezon ma się zakończyć cliffem. Może i faktycznie pewne wątki są robione niepotrzebnie, ale czy takie są na prawdę dowiem się jak już cała historia się wyjaśni. Tak samo było przy wcześniejszych sezonach, zastanawiałam się po co oni coś tam robią, wydawało mi się to niepotrzebne, a jednak wszystko było ze sobą fajnie powiązane :)
A odcinek nie ma być o Titanicu a o przeznaczeniu (choć o temat Titanica też zahaczą) ;)

ocenił(a) serial na 8
sloncet

ja wolę, żeby skończyli na tym sezonie, bo już w tym sezonie parę odcinków było słabych, ni chcę żeby popsuli dobry serial

mucka77777

Z tymi słabymi to przesadzasz ale nie każdemu musi wszystko pasować tak samo.Ja uważam że serial co bazuje na mitach i legendach różnych kultur ma jeszcze dużo do zaoferowania i jego potencjał nie jest pełni wykorzystany przykładem niech będzie postać Lilith z 3 a zwłaszcza 4 sezonu gdzie została zredukowana do roli tylko pierwszego demona,i uśmiercona by wyciągnąć z piekła Lucyfera(jest mit o tym że Lucyfer raz na 100 lat opuszcza piekło i wędruje po świecie co nijak ma się do historii znanej z SN)Albo postać Evy co nam się pojawiła w 6 sezonie jest jakby nawiązaniem do pierwszej Evy czyli Lilith która była matką demonów(nie mylić z drugą Ewą matką Kaina,Abla,Seta)a jeszcze takich "perełek "jest więcej,w mitologiach z całego świata,serial ma potencjał na więcej sezonów przynajmniej tyle co Smallville ale wszystko zależy od stacji tv,producentów,aktorów,scenarzystów i nas fanów.

ocenił(a) serial na 10
mucka77777

Oj ja wole, żeby był 7 sezon, tym bardziej, że ten sezon ma się zakończyć cliffem. Może i faktycznie pewne wątki są robione niepotrzebnie, ale czy takie są na prawdę dowiem się jak już cała historia się wyjaśni. Tak samo było przy wcześniejszych sezonach, zastanawiałam się po co oni coś tam robią, wydawało mi się to niepotrzebne, a jednak wszystko było ze sobą fajnie powiązane :)
A odcinek nie ma być o Titanicu a o przeznaczeniu (choć o temat Titanica też zahaczą) ;)