Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

8 sezon

ocenił(a) serial na 8

Po małej przerwie postanowiłam w końcu dokończyć siódmy sezon i końcówka mnie zaciekawiła.
8 sezon wydaje się, że będzie ciekawy.

ocenił(a) serial na 8
olik124

Mam nadzieję, że będzie ciekawy. A wiesz kiedy ma być 8 sezon?

ocenił(a) serial na 8
Nata_filmaniak

z tego co pisze na filmwebie to premiera pierwszego odcinka 8 sezonu ma być 28 września :)

ocenił(a) serial na 8
olik124

To trochę sobie poczekamy xD

ocenił(a) serial na 8
olik124

może byc ciekawy ale lepszy niż 1-5 nie będzie na pewno ;)

ocenił(a) serial na 8
Rotting

no prawda że pierwsze sezony były najlepsze, potem to poprostu (przynajmniej mnie) zaczynalo troche nudzić. Ale ta cała sprawa z czyścem może być spoko ;)

ocenił(a) serial na 8
olik124

następny może być spoko ale najpierw obejrzę przed oceną :)

Po 5 sezonie brakuje mi takiego drugiego scenariusza... w pierwszych sezonach wszystko zmierzało do jednego,

UWAGA SPOILER!!!!!!!!

Winchesterowie byli "wybrani" i wszystko się toczyło wokół nich. Po 5 sezonie wszystko jest takie trochę naciągane, bracia sprzątają brudy po innych, ciągle ratują świat i w sumie serial ciągnie się i może dalej się ciągnąć w nieskończoność. Boli mnie śmierć Bobiego, Jo i jej matki. Sam i Dean zostają tylko z Casem, który jest trochę upośledzony, a tak są sami. Boję się, że w 9 sezonie Ziemię zaatakują kosmici, a Łowcy będą z nimi walczyć...

Mimo tego, że będzie inwazja kosmitów, to jednak obejrzę do końca bo kurcze lubię te postacie :)

ocenił(a) serial na 8
Rotting

spoilery spoilery spoilery

w sumie racja trochę, ja z racji sentymentu do tego serialu oglądam i pewnie będę oglądać do końca, nawet jeśli serial jest już trochę gorszy.
No Bobby'ego też mi szkoda, jak umarł to miałam chwilową załamkę hehe... Choć potem jako duch był trochę irytujący.
A Cas to jedna z moich ulubionych postaci i mam wielką nadzieje, że sie ogarnie troche w tym 8 sezonie, bo teraz to taki ... nieprzydatny troche xD