tytuł oddaje to co słyszę najczęściej w tym serialu - przeraźliwie i źle emocjonalnie wykonany
krzyk odcinkowej kobietki ( a czasem i więcej niż jednej) Mnie to już męczy. Sam ma może
role jaka ma ale mnie nie przekonuje w ogóle - gość jest po prostu dobry jako sprzedawca
w McD a nie jako łowca nadnaturalnych bytów. Fabuły odcinków obciosane z wszelkich
zaskoczen, twory z którymi walczą nie sa nazbyt pokazane i ciekawie rozwinięte z
wytłumaczeniem głębszym itp Przez co nie ciekawią. Chłopaki ida ot tak zazwyczaj mało
przygotowani i rozprawiają się z nimi. Stąd moja ocena tylko 4/10 UJDZIE bo idzie to
obejrzeć, ale żeby wciągało aż tak mocno aby na filmweb oceniano to na ponad 8? oO
ile sezonów obejrzałeś?
jeden czy dwa nie oddają całej historii
i wciąga tak, ze należny mu się 8 ;p
Co kto woli, ale fabuła mimo wszystko ciekawa może w pierwszych sezonach trochę kulały efekty ale filmik dobry mocne 8 ;]
Chciałem edytować post zaraz po tym jak go wysłałem, ale nie udało się - może za dużo znaków już miałem. Więc: tak to racja oceniałem SEZON PIERWSZY, zabieram się z drugi niedługo. Po drugim sezonie pewnie też coś tu skrobnę i może podniosę poprzeczke ;p
Ps. benek na efekty z pewnością nie patrzę ;)
Własnie skończyłem trzeci sezon i muszę podnieść poprzeczkę. Prawie wszystko co złe w pierwszym sezonie zostało wyplenione dodano sporo fajnego humoru. Więc zmieniam swoją ocenę - ale oczywiście ogólnie, pierwszy sezon nadal oceniam tak jak oceniałem ;)
Zobaczymy jak twa ocena będzie po wszystkich sezonach :D dla mnie serial już po pierwszych 10 odcinkach miał 10 ^__^
Miłego oglądania :)