Na innych stronkach o serialach jest fajna zabawa. Więc czemu nie tu?
Zasady:
* Każdy aktor zaczyna z 30 punktami.
* W jednym poście możemy "uratować" i "zabić" po jednym aktorze.
* Przy "ratowanym" aktorze piszemy SAVE i dodajemy 2 punkty natomiast przy "zabijanym" aktorze piszemy KILL i odejmujemy 2 punkty. W chwili gdy artysta uzbiera 60 punktów idzie do Hall of Fame, a gdy liczba punktów będzie wynosiła 0 wędruje do Hall of Shame.
* Gdy jakiś aktor dostanie się do HoF bądź HoS następna osoba dodaje nowego aktora.
* Głosować można tylko raz dziennie i nigdy 2 posty pod rząd.
Plus:
*Osoba która zabiła (0 pkt) bądź wyniosła aktora do 60 pkt nie dodaje nowego - robi to następna osoba za nią.
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 30
Sam Winchester (Jared Padalecki)-30
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)-30
Bobby Singer (Jim Beaver)-30
Ellen Harvelle (Samantha Ferris)-30
Castiel(Misha Collins)-30
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 30
Więc zaczynamy
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 32 Save
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 28 Kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 32
Sam Winchester (Jared Padalecki)-32 Save
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)-28 Kill
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 28
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 32 Save
Castiel(Misha Collins)-30 Save
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 28 Kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 32
Sam Winchester (Jared Padalecki)-32
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)-28
Ellen Harvelle (Samantha Ferris)-28 KILL
Castiel(Misha Collins)-34 SAVE
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 26
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 34 Save
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)28 kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 34 SAVE
Ellen Harvelle (Samantha Ferris)-26 KILL
Castiel(Misha Collins)-34
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 26
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 34
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)- 30 SAVE
Ellen Harvelle (Samantha Ferris)-28
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 24 KILL
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 34
Sam Winchester (Jared Padalecki)-34 Save
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)- 28 Kill
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 24
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 36 Save
Sam Winchester (Jared Padalecki)-34
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)- 28
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 22 Kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 36
Castiel(Misha Collins)-36 Save
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 20 Kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 38 SAVE
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 18 Kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 38 SAVE
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 18 Kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 38
Sam Winchester (Jared Padalecki)-34 SAVE
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 18 KILL
Sam Winchester (Jared Padalecki)-36 SAVE
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 16 KILL
Poprawiłam typowania użytkownika. Jak dodajecie i odejmujecie punkty nie zapominajcie ich doliczać i odliczać!
Sam Winchester (Jared Padalecki)-38 Save
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)- 26 KILL
Castiel(Misha Collins)-36
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 16
Wiecie co? To jest beznadziejne. Paniusia, która wymyśliła tę durną zabawę , a raczej skopiowała z innych forów, to chyba się nudziła. Nie zaśmiecaj forum bzdurnymi i dziecinnymi tematami!!!!!!!! Tutaj ludzie dyskutują i wymieniają się opiniami, a nie spamują jakimiś pierdołami. Zachowujcie się jak ludzie, no chyba, że piszący tutaj i bawiący się w tę żenującą zabawę mają góra 16 lat.
Sam Winchester (Jared Padalecki)-40 Save
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)- 26
Bobby Singer (Jim Beaver)-28 KILL
Castiel(Misha Collins)-36
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 16
Tej nie wyjeżdżaj mi tu z paniusią. Laseczko! A czy mi się nudziło, czy nie nudziło to nie Twoja sprawa. To niech ludzie sobie dyskutują, wymieniają opiniami, ja ich nie zmuszam by tu zaglądali. A tak przy tych dyskusjach można także się troszkę pobawić.
Piczo, ile Ty masz lat? Sorry, ale jesteś żałosna jak piosenka Dody pt " głęboko w środku gdzieś" ;/ . Niestety zmuszasz, zakładając takie skrzywione tematy ! Porażka z takimi gówniarami, w dodatku sama sobie odpisuje :/
Tej.... to jest tylko zabawa. A gówniarą nie jestem. Raczej Ty jesteś wnioskując po tym co piszesz. To co ja już na tym forum nie mogę nic napisać? A zresztą pisz sobie co chcesz mam Twe zdanie "głęboko w środku gdzieś". I sorry ale to Ty jesteś żałosna.
Buahahhaha, teraz to się tak uśmiałam, że srałaś dalej niż widziałaś ahahah . Wiesz co, a pisz sobie nawet , że masz rozklapiochę. Pewnie faktycznie masz wszystko właśnie "głęboko w środku gdzieś ".
Drogie Panie nie dajcie się ponieść emocjom :)
Co do tej "gry" to nie wiem tak naprawdę o co chodzi (choć czytałam opis) i czemu tak naprawdę miała by służyć ;/
Napiszę już tylko tyle. Droga Karen_Walker dziękuję Ci za wszystkie komplementy, które mi piszesz.
Ta moja niepełnosprawność jest taka widoczna? Skąd wiedziałaś, że mam problemy z kręgosłupem. To aż tak widoczne, że widzisz to w swoim egoistycznym świecie?
Dobra... karen sraren poszla sie modlic do plakatu, a my gramy dalej.
Sam Winchester (Jared Padalecki)- 40 Save
Bobby Singer (Jim Beaver)- 30 Save
Ellen Harvelle (Samantha Ferris)- 28
Castiel(Misha Collins)- 36
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 14 Kill
No ja mam 20 i nie wymyślam takich kretyństw x).Jestem wielka fanka supernatural i niech tak zostanie,a to co sie tu dzieje to jakas paranoja jest totalna.Noie rozumiem po co wktos takie bzdury wymysla ani dlaczego inni sie pod tym podpisuja...pozdrawiam oczywiscie prawdziwych szanujacyh sie fanow tego serialu.
Nie kłóćcie się tutaj..to forum z SUPERnatural należy do tych "porządnych", gdzie ludzie są tolerancyjni, do tej pory nie było tu nieprzyjemnej sytuacji czy w ogóle atmosfery..
Tolerujmy zwyczaje i zachowania.:)
OK. Ja przepraszam wszystkich za popsucie atmosfery i na żadne obelgi skierowane do mnie już nie odpowiadam. Mam swoją godność i dumę. A teraz czekam na nwy odcinek Supernatural :)
Masz dumę i honor, pewnie tak wielki jak ten , który Szkot ma pod kiltem. Czyli żaden. Ok, ja przepraszam wszystkich porządnych fanów Supernatural, rozhisteryzowanym małolatom mówię NIE!
Dobrej nocy!
WOW to Ci dopiero kretynizm:D od kiedy forum o filmach/serialach/aktorach/aktorkach w którym powinno się pisać o wrażeniach na dany temat stał się żałosną zabawą?? czo od tego nie jest główne forum? po to założyli forum (w tym przypadku) o supernatural, żeby ludzie mogli się wymienić zdaniami takimi jak: co mi się podoba, co mi się nie podoba, co sądzę na temat fabuły, aktorów i ich gry, na temat postaci czyli które mnie fascynują, które się mi podobają a których nie lubię...o klimacie serialu o zdjęciach, montażu, scenariuszu o pomyśle i ogólnie o wszystkim co mogłoby zdefiniować ten serial i poznać opinie innych.....coś mi się wydaję, że i supernatural padł ofiarą "dzieci neostrady", "dzieci pudelka" czy innych portali, które zostały stworzone dla ludzi z IQ rozwielitki. Rozumiem, że nie samym Mozartem człowiek żyje ale po coś też upadło disco polo. Więc mam nadzieję, że będą tu gościć dziwne tematy typu (zmyślam tematy) "dean jest taki przystojny", "jak myślicie który jest przystojniejszy sam czy dean" czy (tu posłużę się swoim tematem)"ruby-castiel" bo mimo iż nie traktują one o opini serialu ale są związane z rozmowami na temat odczuć, domysłów bądź wrażeń...a takie gry....mam nadzieję, że wyginą jak dinozaury (choć ich mi szkoda a takich tematów nie) lub drogą ewolucji z neandertalczyka zamienią się w homo sapiens (choć moim zdaniem neandertalczyk był bardziej rozwinięty umysłowo niż osoby zakładające takie głupie tematy!)
Co Ty mówisz? disco polo upadło? gdzie? kiedy? dlaczego nic o tym nie wiem, już wiem dlaczego nie mogę nigdzie dostać nowych kaset "bojsów" Hehehehehehe :)
Z tymi dziećmi neostrady muszę się zgodzić.
Nie wiem czy już tak się postarzałam że mnie takie gry nie kręcą czy co?? :) :) :) :) :) jak już wcześniej napisałam że nie wiem czemu mogły by takie gierki służyć
Szczerze? Narzekacie na "głupie posty i głupie tematy", a czy ostatnio na SN widziałam jakiś twórczy temat? Cisza i spokój. Nawet o ostatnim odcinku dużo ludzi się nie wypowiada.
Tego typu tematy są zakładane "na zabicie czasu" i w sumie czemu nie? Nie ma ostatnio nic konstruktywnego.
Cały czas prośby o piosenki, przesłanie napisów, całego serialu. To jest bez sensu. Zamiast wejść w google albo rzucić okiem na youtube, nikt nie miałby problemu z powyższymi problemami.
A jeśli założycie naprawdę wnoszący coś temat, bądźcie pewni, że odpiszę :)
Ale kłótnie i wyzywanie się nic nie da, szczególnie, że każdy jest przekonany o swojej racji.
Więc może trochę miej agresywności a troszeczkę więcej luzu? ;)
Nie jestem pewna czy wyzywanie się na forach pomaga ludziom w prawdziwym życiu, ale jeśli tak to załóżcie OSOBNY temat na wyzwiska :P
Mnie podobnie jak Ewelinę po prostu wkurzają takie bzdury. Na gierki się dzieciom zabrało. Wybaczcie, ale mnie szlag trafia jak widzę takie tematy. Jeszcze ujdą te tematy o urodzie , który jest przystojniejszy, w którym więcej dziewczyn się kocha, ale jakieś popieprzone gry na forum poświęconym serialowi? Niech sobie bloga założy małolata , albo stronę, na której zabijać czas może do woli. Ja tak kocham ten serial, że to dla mnie świętość! Takie tematy działają na mnie jak płachta na byka. Są bezsensowne i w dodatku sama sobie odpisuje dziewczyna. Na tym forum musi być porządek, a nie burdel jak na forum o tych wszystkich koZackach i Sranessach i tych innych gównianych pojebańców. Małolata pyskowała, to oberwała. Nauczy się, by zmierzała do meritum :P
A mnie rozwala to ze wpada jedna z ZNP, i wyzywa i rzuca sie do drugiej ze zalozyla zabawe, co najmniej tak jakby FILWEB.PL byl jej prywatna wlasnoscia i miala prawo dyktowac ludziom co maja tutaj pisac. Moderatorem jestes ? Nie ? to won.
Jezeli nie trafia do Ciebie cos takiego, masz tak malo czasu w zyciu, to co robisz na forum SN wypisujac bzdety i pouczajac innych ludzi przy okazji ich obrazajac ?
Ja mam 24 i co ? Mam do tego prawo, bo a) nudzi mi sie b) chce zobaczyc ktora postac/aktor ma wysoka popularnosc c) swedzi mnie penis. I co Ci tak naprawde do tego ? Brakuje Ci konstruktywnych tematów - idz i zaloz, napewno znajda sie ludzie chetni do opowiedzi. Bo teraz prezentujesz poziom identyczny do tych rzekomych "malolat". pff.
Nauczycielka i medrzec w jednym sie znalazł.
PS. Jak tak kochasz serial ze uwazasz ze to swietosc to zaloz sobie oltazyk i modl sie do plakatu, a nie wyzywaj tutaj swoje frustracje.
Bedzie z tego wiecej dobrego.
Słuchaj Karen_Walker. Uczepiłaś się mnie jak rzep psiego ogona. Widać, że jesteś fanatyczką serialu. I to w negatywnym sensie tego znaczenia. powtarzam się nie jestem żadną piskliwą małolatą krzycząca, że Dean jest przystojny, a Sam seksowny. Założyłam tę zabawę właśnie z dwóch powodów. by zabić trochę czas, a po drugie by ujrzeć jaki bohater cieszy się najlepszą popularnością. Wiem logiczne, że pewnie Sam i Dean, i dodatkowo Castiel. Ale są też inni bohaterowie. I posłucham Twojej rady i założę swoją stronę i tam się będę wyżywać gdy mi się nudzi. Ale na pewno nie "wywalisz" mnie z filmwebu. To forum nie należy do Ciebie. Będę zakładała beznadziejne tematy, ale tym razem typu ale Dean miał brzydkie buty. Ale piszę do Ciebie ostatni raz. Wyzywaj mnie od najgorszych, obrażaj wyzwiskami, pisz, że jestem zacofana, głupia. Ale pamiętaj, że te posty będą świadczyć tylko o Twojej osobie, o Twoim poziomie kulturze osobistej, poziomie inteligencji, moralności. To Ty ukazujesz jaką jesteś osobą. Ja pasuje. Jak Cię to bawi. Proszę bardzo, pisz tutaj, a może założę wątek "obraź mnie" być mogła sobie ulżyć. Powtarzam się nie wyrzucisz mnie z tego forum.
Ja Cię nie chcę wywalić z forum! Nie uważam to za moją własność, po prostu nie cierpię takich tematów. Jak założysz inne, normalne i ciekawe, to niby w czym miałoby mi to przeszkadzać? A zakładaj sobie strony , jak Ci się aż tak nudzi. Wyraziłam po prostu swoje zdanie i tyle, a że posypało się trochę inwektyw, to nie udawajcie święto-jebliwych strasznie, bo to nic nadzwyczajnego.
Aahahah, żenująca wypowiedź. Jeśli swędzi Cię penis, to masz dwie ręce idioto. Także nie widzę problemu.
Dobra... karen sraren poszla sie modlic do plakatu, a my gramy dalej.
Castiel(Misha Collins)- 36
Ruby sezon 4(Genevieve Cortese)- 14 Kill
Sam Winchester (Jared Padalecki)- 40
Castiel (Misha Collins)- 38 Save
Ruby sezon 4 (Genevieve Cortese)- 12 Kill
moje zdanie na temat tej Waszej kłótni jest krótkie: jeśli denerwują Was takie tematy to po co tu wchodzicie, czytacie i komentujecie? dajcie sobie spokój i nie denerwujcie się jeszcze bardziej tym, co inni Wam odpiszą. Jak mnie dobija albo śmieszy nazwa jakiegoś tematu to nawet nie zaglądam co tam piszą. A reszcie dajcie się bawić ;)
szkoda, że nie można edytować, bo przy Bobbym nie powinno być Save. Także niech ktoś następny ma to na uwadze.
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 40 Save
Sam Winchester (Jared Padalecki)- 40
Castiel (Misha Collins)- 38 Save
Ruby sezon 4 (Genevieve Cortese)- 10 Kill
nieźle się uśmiałam jak czytałam tą waszą "wymianę zdań" <hahaha> i zauważyłam też, że więcej miejsca zajmuje tu wasza kłótnia niż temat "bitwa o Supernatural" :) ja uważam, że każdy może wyrażać sympatię do serialu w różny sposób i jeżeli komuś nie podoba się to jak inny fan to robi, to nie można od razu się tak histeryzować i do tego używać wulgaryzmów (Karen Walker) w końcu to jest forum publiczne, więc można się jakoś opanować i zachować swoją kulturę osobistą (jeśli się ją ma). mi się ten pomysł podoba i nie jest to żadne uniżanie jakości filmu.
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 42 - save
Sam Winchester (Jared Padalecki)- 38 - kill
Bobby Singer (Jim Beaver)- 30
Castiel (Misha Collins)- 38
Ruby sezon 4 (Genevieve Cortese)- 10
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 44 - save
Sam Winchester (Jared Padalecki)- 38
Ruby sezon 4 (Genevieve Cortese)- 8 Kill
P.S. nie napisałam tego na początku, ale jeśli jakiś bohater dojdzie do 0 punktów lub do 60. dodajemy wtedy innego bohatera serialu jakiego chcecie :)
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 46 - save
Sam Winchester (Jared Padalecki)- 38
Ruby sezon 4 (Genevieve Cortese)- 6 Kill
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 46
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)- 24 Kill
Ruby sezon 4 (Genevieve Cortese)- 6
czyli ja mam dodać kogoś nowego... dobra :)
Dean Winchester (Jensen Ackles)- 46
John Winchester (Jeffrey Dean Morgan)- 24 Kill
Ruby sezon 4 (Genevieve Cortese)- 6
Joanna Harvelle (Alona Tal)- 30