Jak myślicie dlaczego Bobby jest duchem skoro go skremowali, coś musiało po nim pozostać....
Ja uważam że to ma związek z piersiówką którą nosi Dean.
Ja również uważam, że Bobby jest związany z piersiówką, którą zawsze ma przy sobie Dean.
a mi sie wydaje ze agulka55 ma racje ;)
chociaz z ta piersiowka tez moze jest jakis zwiazek ;)
Bobby na pewno nie poszedł ze żniwiarzem, pewnie ma coś jeszcze do załatwienia, a piersiówka może mieć z tym coś wspólnego. ;)
Na pewno chodzi o piersiówkę, albo inną rzecz, która należała do Bobbiego, pamiętacie odcinek 17 The Born-Again Identity ? Sam siedzi w psychiatryku i przychodzi do niego dziewczyna nękana przez zmarłego brata, skremowano go, ale duch pokazywał się za sprawą bransoletki , którą podarował siostrze.
Ale w tej bransoletce była krew tego chłopaka. A w piersiówce no cóż kości żadnej może krew albo inne DNA ale mi się zdaje, że to coś innego...
W którymś odcinku pytał się ktoś Deana o to, czy nie ma żadnego przedmiotu, który był z Bobby'm powiązany. No i piersiówka jest. To o nią chodzi ;) (tak mi się wydaje)
Brzmi logicznie. Ja się na tym nie znam ale czy po takim czasie od śmierci Bobby'ego nie "zmyłaby się"?
Ale nie ma się już chyba o co spierać bo chyba w odcinku 7x19 jest to piersiówka...
z internetu ;p to taka przestrzeń adresowa zrealizowana przy wykorzystaniu protokołu komunikacyjnego IP, działająca w oparciu o specjalistyczny sprzęt sieciowy oraz istniejącą już infrastrukturę telekomunikacyjną. haha a tak na serio to na napisy24 ale jeszcze nie zrobili (ja oglądałem po polsku bo brat przetłumaczył -już skasowane,sorry)