Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Bobby [SPOILER]

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie dlaczego Bobby jest duchem skoro go skremowali, coś musiało po nim pozostać....
Ja uważam że to ma związek z piersiówką którą nosi Dean.

ocenił(a) serial na 10
lizek8

Ja również uważam, że Bobby jest związany z piersiówką, którą zawsze ma przy sobie Dean.

lizek8

albo po prostu Bobby nie poszedł ze żniwiarzem ;)

ocenił(a) serial na 9
agulka55

a mi sie wydaje ze agulka55 ma racje ;)
chociaz z ta piersiowka tez moze jest jakis zwiazek ;)

ocenił(a) serial na 9
lizek8

na pewno o piersiówkę chodzi

lizek8

Bobby na pewno nie poszedł ze żniwiarzem, pewnie ma coś jeszcze do załatwienia, a piersiówka może mieć z tym coś wspólnego. ;)

ocenił(a) serial na 10
lizek8

A może jest związany z chłopakami? To mi przyszło do głowy.

ocenił(a) serial na 10
spines

Na pewno chodzi o piersiówkę, albo inną rzecz, która należała do Bobbiego, pamiętacie odcinek 17 The Born-Again Identity ? Sam siedzi w psychiatryku i przychodzi do niego dziewczyna nękana przez zmarłego brata, skremowano go, ale duch pokazywał się za sprawą bransoletki , którą podarował siostrze.

Invisible483

Ale w tej bransoletce była krew tego chłopaka. A w piersiówce no cóż kości żadnej może krew albo inne DNA ale mi się zdaje, że to coś innego...

ocenił(a) serial na 9
Kasandra_666

W którymś odcinku pytał się ktoś Deana o to, czy nie ma żadnego przedmiotu, który był z Bobby'm powiązany. No i piersiówka jest. To o nią chodzi ;) (tak mi się wydaje)

ocenił(a) serial na 8
Kasandra_666

ślina Bobby'ego

CiumCium

Brzmi logicznie. Ja się na tym nie znam ale czy po takim czasie od śmierci Bobby'ego nie "zmyłaby się"?
Ale nie ma się już chyba o co spierać bo chyba w odcinku 7x19 jest to piersiówka...

ocenił(a) serial na 8
lizek8

i się potwierdziło w 7x19 -piersiówka.

kamil665544

Może wychodzę z tematu, ale wiecie może skad napisy do 7x19? ;D

ocenił(a) serial na 8
KomputeromaniaK

z internetu ;p to taka przestrzeń adresowa zrealizowana przy wykorzystaniu protokołu komunikacyjnego IP, działająca w oparciu o specjalistyczny sprzęt sieciowy oraz istniejącą już infrastrukturę telekomunikacyjną. haha a tak na serio to na napisy24 ale jeszcze nie zrobili (ja oglądałem po polsku bo brat przetłumaczył -już skasowane,sorry)

kamil665544

Szukałem... Hatak sie obija z tymi napisami, sam chciałem sobie angielskie przetłumaczyć z pomocą translatora, bo z Anglika to chyba najlepszy nie jestem hehe. Może z angielskimi napisami obejrzę, zobaczymy :d