Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Cass

użytkownik usunięty

Hej, nie orientujecie się może, czy Cass wróci jeszcze z 7 sezonie?

ocenił(a) serial na 10

podobno ma jeszcze wrócić, reżyserzy nie zdradzają zbyt wiele na ten temat...

ocenił(a) serial na 10

Słyszałam, ze jest rola dla Mishy ale nie jako Cassa.

ocenił(a) serial na 10
magda100

Tak, MIAŁ wrócić. Ale przy Serze jako szefowej szczerze w to wątpię. A szkoda.

ocenił(a) serial na 10
Black_Falcon

Dokładnie. Kripke wróć bo ta baba rozwala serial. I nie, nie przeginam. Sorry ale Eric wymyślił genialny serial a ona sobie tak po prostu uśmierca wszystkich jak leci i jeszcze Impalę zamknęła pod klucz a to już barbarzyństwo...naruszyła strefę sacrum serialu.
Z tego co wywnioskowałam ze zwiastuna Bobbyiego też wykończy. Rozumiem, że serial jest o braciach ale nie może przecież składać się z dwóch postaci no dajcie spokój.
Tak czy inaczej nadal jest to mój ulubiony serial mam nadzieję, ze się opamiętają.

ocenił(a) serial na 8
magda100

Zgadzam się z każdym Twoim słowem. Te babsko niszczy serial:/

ocenił(a) serial na 8
ismena1990

w końcu braci usmierci ta baba i bedzi tyle teraz to już supernatural to dramat :/ wszyscy gina aż sie nie chce ogladać

ocenił(a) serial na 10
marcinek77

Braci nie. Ona jest fanką Sama, jego nigdy nie zabiję, zobaczycie, Sam zostanie...erm...sam na końcu.

ocenił(a) serial na 10
Black_Falcon

Ona jest guuupia! Nienawidzę suki! Najbardziej mnie wkurzają te wywiady z nią. Zawsze głupio się śmieje. Chwali się, "powrotem do pierwotnego- 1 sezonu". Niestety nie da się cofnąć do pierwszego sezonu po tym, co się wydarzyło w czwartym i piątym. To nie możliwe.

Pamiętacie jeszcze jak się oglądało np. czwarty sezon. Tam wszystko było świeże i zaskakujące. Ruby zła? Szok.

ocenił(a) serial na 10
spines

Dokładnie, nie da się wrócić do 1 i 2 sezonu! Ale ona chce...i widzimy, jak jej to wychodzi.

ocenił(a) serial na 10
Black_Falcon

Jeśli myśli, że zabicie 50% postaci to powrót do 1sezonu to gratuluje inteligencji, myśli, że fani od tak zapomną o Cassie? być może o Bobbym? o IMPALI !!! i w ogóle o wszystkim co do tej pory zostało pokazane? wątpię.

ocenił(a) serial na 9
magda100

Zabiliście mnie :o to teraz jakaś baba zarządza serialem? Ku**a, a ja się zastanawiałam, dlaczego nie ma mojego ulubieńca Castiela, dlaczego nie ma Impali, dlaczego cały sezon jest DO DUPY i dlaczego chłopcy tak wiele mówią o uczuciach. Chyba już wiadomo. Kobiety nie powinny się brać za robienie seriali, bo się do tego nie nadają, no do jasnej anielki!! A potem się dziwią, że jestem za tradycyjnym podziałem ról... :/

ocenił(a) serial na 10
limonka.

mam nadzieję, że Impala i Castiel wrócą do serialu. bez nich to wszystko takie jakies.. mniej klimatyczne :(

ocenił(a) serial na 10
limonka.

heh no już nie przesadzajmy, shonda rhimes zrobiła doskonały serial, jeszcze parę równych babek też pewnie by się znalazło, ale zgadzam się, że nie wszystko jest jak powinno być. Każdy serial ma swoje stałe elementy dzięki którym stał się popularny i ludzie go pokochali, więc zabieranie tego nie jest w porządku. Ale trochę nie rozumiem ludzi którzy przestają oglądać seriale po tak długim przywiązaniu z powodu "bo zabili postać x" no ale każdy ma prawo robić co chce.