Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Wiem, że jest temat zabawnych cytatów i scen, ale pomyślałam, by założyć taki temat,
abyśmy pisali, jakie odcinki nas bawiły lub zainteresowały tak bardzo, że musieliśmy je
obejrzeć jeszcze raz (; Lub po prostu, które odcinki lubicie najbardziej ;D
Ja uwielbiam ogólnie wszystkie odcinki z Ruby (tą "dobrą" którą grała Katie Cassidy) czyli 4
seria. Ruby była jedną z moich ulubionych postaci, sama nie wiem dlaczego :D Lubię
jeszcze bodajże odcinek 4x08 z króliczą łapką ;D Tak naprawdę to bym mogła tego
wymienić pełno... Jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę.

ocenił(a) serial na 10
Vakme

Wszystkie odcinki z Gabrielem (Tricksterem) "Tall Tales" "Mystery Spot" "Changing Channels" ...oprócz "Hammer of The Gods" bo tam ginie :/
Poza tym lubię pośmiać się z odcinków "My Heart Will Go On "Live free or twihard" "Frontierland" "Like a virgin" "Clap your hands if you believe" (choć z jednej strony próbuje o nim zapomnieć) "A very supernatural christmast" "French Mistake" "Swap meat" "Sam Interrupted" "Ghostbusters" "The real Ghostbusters" "It's a terrible live" "Yelow feaver" "monster movie" "Fallen idols" "I beieive children are our future" "The Curious Case of Dean Winchester" ....to są chyba te najbardziej humorystyczne oczywiście śmieszne teksty przewijają się przez każdy odcinek.

ocenił(a) serial na 10
magda100

zapomniałam o "Bad day at Black Rock" "The kids are alright" "Wishful Thinking"

ocenił(a) serial na 10
magda100

5x22 - Swan Song - perfect.

ocenił(a) serial na 10
Aliora

Zgadzam się, że to najlepszy odcinek ze wszystkich bo jest po prostu piękny.
Ale do śmiesznych nie należy.