Rzeczywiście coś jest nie tak. Może po prostu modernizują stronę czy coś, no bo raczej ACTA ich jeszcze nie dopadła:) xD.
Jeśli do jutra strona się nie uaktywni, to dopiero wtedy można zacząć się martwić, a na razie nie ma obaw. Jeśli nawet mieliby zamknąć stronę na dobre, to myślę że uprzedziliby wcześniej swoich użytkowników.
Bardzo szkoda by było... To fajna strona i ciekawych rzeczy można się z niej dowiedzieć :-)
I naprawdę włożyli w to wiele pracy. Najlepszy jest bestiariusz i opisy odcinków.
podobno serwer padł, jeśli to prawda to nie dobrze :-( bo tak szybko sie z tym nie uporają
widzę, że nie jestem jedyną zaniepokojoną osobą ;d,
i jeszcze odkryłam tę stronę niedawno, więc tym bardziej byłoby mi szkoda ;(
Jeśli padł serwer to i tak lepiej niż gdyby go zablokowało ACTA.... padnięty czy nie w końcu ruszy... a gdyby "maczało w tym palce" ACTA to już raczej kaplica....
Mam nadzieję, że strona jak najszybciej zacznie działać, bo była rewelacyjna. Oby to nie przez ACTA ; /
Trochę wiem o ACTA i powiem wam że to na pewno nie oni:). Jeśli nawet będą działać, to dopiero za jakieś kilka miesięcy. Tak w ogóle to widzę, że temat o ACTA zrobił się od mojego pierwszego wpisu, a przecież chciałem tylko zażartować:)