Supernatural oglądam juz bardzo długo, ale po końcowce 5 sezonu miałem zwyczajne zmęczenie materiałem i po 6 odcinkach szóstego sezonu darowałem sobie oglądanie.
Czy warto wrócić do serialu, czy nie zawiodę się?
Tylko proszę bez spoilerów!
Sądzę ,że powinnaś ponownie go oglądać ,teraz zaczynają znowu kręcić w stylu 1 i 2 sezonu, więc będzie lepiej niż jest :) Wiem o czym mówisz początek 6 sezonu nie zapowiadał się ciekawie, ale się rozkręcili :P
Zrób jak uważasz, to tylko moje zdanie :) Pozdrawiam :)
Jest świetny. Szczególnie odcinek 16 mnie rozwalił. Zresztą ten serial nie ma słabych odcinków. Ma dobre, bardzo dobre i świetne. No i znowu wylazło niezłe dziadostwo na miarę Lucyfera :)
Również uważam, że 6 sezon jest b. dobry. Owszem początkowe odcinki były tak jakby trochę przegadane ale z drugiej strony to nie powinniśmy się dziwić w końcu od wydarzeń z finału 5 sezonu minął rok i trzeba było trochę powyjaśniać.
Uważam, że ze spokojem możesz powrócić do oglądania Nie z tego świata:) Miałam jakiś czas temu również ochotę rzucić ten serial (te wszystkie przerwy) jednak serial całe szczęście się rozkręcił:) Aż zachciało mi się od nowa przewertować wszystkie sezony.
Powiem szczerze, ze byłam sceptycznie nastwaiona do 6 serii, ale po ostatnim odcinku i po French Mistake mogę Ci spokojnie polecić, ubaw po pachy :) Myślę, ze serial sie rozkręci jeszcze, na nowo ;)
polecam wznowienie oglądania 6 sezonu
mimo iż szósty sezon słabo się rozpoczął ciąg dalszy jest znacznie lepszy