Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

http://i1123.photobucket.com/albums/l559/CamilleFleur/Supernatural%20GIFs/tumblr _lrum91FpLH1r3tn77o1_400.gif cóż, trochę mnie to zaskoczyło. Jestem w połowie 7 sezonu i chyba nie bedzie w którymś z odcinków niczego co pod wpływem jakiegos uroku, zmieni ( chociazby na 1 odc) deana i sama, w parę kochanków ? xD Ten cały gif, to fake,czy co ? Bo jestem troche zdezorientowana :p

ocenił(a) serial na 8
chosenpessimist

fake na 100% ,właściwie to nawet nie wiadomo czy to D&S

kamil665544

tak podejrzewałam, ale chciałam się upewnić. Nie wiadomo na jaki pomysł czasami wpadną scenarzyści ; )

ocenił(a) serial na 8
chosenpessimist

no bez przesady ,takich pomysłów to nawet oni nie mają :D

użytkownik usunięty
chosenpessimist

to fake, w żadnym odcinku czegoś takiego nie było :)

chosenpessimist

A kto to wgl jest , bo słabo widać ? Dean i Sam ?

ocenił(a) serial na 10
avada_kedawra

zrobili zbitkę dwóch gifów i coś takiego powstaje _-_ każdy ma swoje jakieś dziwne fantazje, ale łączenie Winchesterów czy sam Destiel to jest dla mnie coś dziwnego o0 brrr.
Scenarzyści SPN to na szczęście ludzie myślący i nie pozwolą żeby coś takiego było. A jak nie oni to już na pewno odtwórcy głównych ról :D

ocenił(a) serial na 10
zielonawariatka

Myślę, że jeszcze zapominamy o perypetiach samych aktorów :) Którzy nie są tylko marionetkami w rękach scenarzystów - a jak w przypadku spn, to nawet lepiej od nich dbają o swoich bohaterów :} więęęc o takie rzeczy nie trzeba się martwić