Skończyłem oglądać już Breaking Bad.Wcześniej obejrzałem Lostów,Dextera,Twin Peaks i teraz oglądam House'a.I się pytam czy warto oglądać ten serial?Jest tak samo interesujący jak wyżej wymienione?
Jezu co chwila ktoś pyta czy warto. WARTO to przejrzeć tematy na forum. A ocena serialu i ilość wpisów powinna mówić sama za siebie, że serial warto obejrzenia.
A tematyka nie jest w żadnym wypadku podobna do seriali co wymieniłeś, więc jak można je porównywac. Nie da się. Albo podpasuje taka tematyka albo nie. Obejrz, sprawdź, oglądaj dalej albo przestań.
Postaraj się nie poprzestawać na pierwszych dwóch seriach, jeżeli trzecia Ci nie podejdzie to raczej odpuść, ale to bardzo subiektywne zdanie. Zrobisz jak zechcesz, ale warto.
Przeczytaj przynajmniej dwie strony tego forum, a znajdziesz jakiś tuzin takich tematów. ;)
Przykro mi, ale ja już się wypisałem na ten temat.
Nie użyłbym słowa "warto" w kontekście Supernatural.
Jeżeli chcesz się od czasu do czasu porechotać i z przymrużeniem oka zapełnić czymś lekkim (chociaż najczęściej potwornie szablonowym) 45 minut wolnego czasu, to "można".
Nie licz jednak na coś pokroju TP, BB, Housa, Dextera, czy nawet biednego Lost.
Po szczegóły odsyłam tutaj: http://www.filmweb.pl/serial/Nie+z+tego+świata-2005-225833/discussion/Kicz%2C+kt óry+oglądam,1471644