Witam. W serialu niejednokrotnie Dean bądź Sam wypowiadali egzorcyzmy w języku łacińskim. Wydaje mi się, że za każdym razem brzmiały one nieco inaczej. Ja znam ten:
Exorcizamus te. Omnis immundus spiritus. Omnis satanica potestas. Omnis incursio infernalis adversarii. Omnis legio, omnis congregatio. Et secta diabolica.
Zapoda ktoś inne?
Sprawdzałem te egzorcyzmy już wiele razy i jak dotąd, żaden z nich nie zadziałał.
http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Exorcism
Masz zamiar wypróbować je na jakimś demonie? xP
hahaha, to dawajcie mi też jakiegoś, też chcę je wypróbować xdd
choć jeśli nie zadziałają to mamy przesrane.
;)
Możecie to wypróbować na mojej kobiecie od gramatyki. Jestem przekonana, że siedzi w niej jakiś demon :)
Niby racja, ale jeśli się okaże, że jest i ona będzie wiedzieć, że ja wiem to mam przechlapane... Dobrze, że się semestr kończy :D
i mówił też, że jak się żel na włosach człowieka objawia to znak, że szatan się nim interesuje -> prosta droga do zostania demonem
Kiedyś uważano, że taniec jest złem, a osoby tańczące "opanowane są przez złe siły".
haha, chyba wiem nawet o jakim księdzu mówisz ;D żel we włosach; paznokcie pomalowane w jaskrawe kolory, np czarny; spodnie pumpy; itd... tego księdza to chyba kilka demonów opanowało ;)
@Mr_Grieves - dobrze, że nie żyjemy w czasach "Kiedyś" bo za same rozmowy, jakie tutaj się teraz odbywają spalono by nas z chęcią na stosie ;)
Lilith wcinała bobaski...
@tamwood: nie sądzę, żebyś zdążyła zapytać co je demon jak go spotkasz :)
Zdąży, jeśli demon się w niej zakocha. Przecież w Supernatural można mieć nawet z nimi dzieci, więc....kto wie.
Jasne, że nie muszą, ale są Demoniczne i jedzą dla Demonicznej przyjemności ;)
No wiecie - te mhrooczne bary z krwistym menu, seksownymi kelnerkami i Demoniczną muzyką. I demony pałaszują.
Nie widziałam jeszcze żadnego demonicznego baru, ale słyszałam, że wampiry takie mają
W Polsce to widziałem tylko bary z wysokimi łysymi panami w dresach. Zazwyczaj chcą od kogoś 5 zł i telefon ("dawaj 5 zł i komóre albo w ryja!"), ale wątpie żeby to były wampiry. Idę szukać dalej.
Są jeszcze tacy, którzy nie żądają sobie kasy i komórki, wystarczy spojrzenie ("Co się gapisz? Chcesz w ryja?!")... Czy to jakaś odmiana potworów? Czy należy na nich zapolować? xPP