Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Exorcizamus te...

ocenił(a) serial na 9

Witam. W serialu niejednokrotnie Dean bądź Sam wypowiadali egzorcyzmy w języku łacińskim. Wydaje mi się, że za każdym razem brzmiały one nieco inaczej. Ja znam ten:

Exorcizamus te. Omnis immundus spiritus. Omnis satanica potestas. Omnis incursio infernalis adversarii. Omnis legio, omnis congregatio. Et secta diabolica.

Zapoda ktoś inne?

ocenił(a) serial na 7
lostek815

Sprawdzałem te egzorcyzmy już wiele razy i jak dotąd, żaden z nich nie zadziałał.

ocenił(a) serial na 9
Mr_Grieves

Haha, lol xD

@tamwood, tak, chcę spróbować :D

lostek815

http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Exorcism

Masz zamiar wypróbować je na jakimś demonie? xP

ocenił(a) serial na 10
tamwood

hahaha, to dawajcie mi też jakiegoś, też chcę je wypróbować xdd
choć jeśli nie zadziałają to mamy przesrane.
;)

ocenił(a) serial na 10
tymczasowaa

Możecie to wypróbować na mojej kobiecie od gramatyki. Jestem przekonana, że siedzi w niej jakiś demon :)

ocenił(a) serial na 10
brejniakd

daj tylko namiary xd

brejniakd

Powiedz przy niej "Christo" i się przekonaj czy oczy zrobią jej się czarne xP

ocenił(a) serial na 10
tamwood

Niby racja, ale jeśli się okaże, że jest i ona będzie wiedzieć, że ja wiem to mam przechlapane... Dobrze, że się semestr kończy :D

ocenił(a) serial na 9
brejniakd

No to wtedy woda święcona i egzorcyzmujesz :D

ocenił(a) serial na 7
tamwood

Nie chcę Wam psuć zabawy ale demony nie istnieją. Wiem, bo mama mi mówiła.

Mr_Grieves

A ksiądz na kazaniu ciągle powtarza, że istnieją... I kogo tutaj słuchać? xp

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

i mówił też, że jak się żel na włosach człowieka objawia to znak, że szatan się nim interesuje -> prosta droga do zostania demonem

ocenił(a) serial na 7
brejniakd

Kiedyś uważano, że taniec jest złem, a osoby tańczące "opanowane są przez złe siły".

brejniakd

haha, chyba wiem nawet o jakim księdzu mówisz ;D żel we włosach; paznokcie pomalowane w jaskrawe kolory, np czarny; spodnie pumpy; itd... tego księdza to chyba kilka demonów opanowało ;)

@Mr_Grieves - dobrze, że nie żyjemy w czasach "Kiedyś" bo za same rozmowy, jakie tutaj się teraz odbywają spalono by nas z chęcią na stosie ;)

ocenił(a) serial na 7
tamwood

Hej, a czy demony muszą jeść?

Mr_Grieves

Don't know, jeszcze żadnego nie spotkałam, ale jak tylko to nastąpi to się zapytam ;)

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

Lilith wcinała bobaski...

@tamwood: nie sądzę, żebyś zdążyła zapytać co je demon jak go spotkasz :)

ocenił(a) serial na 7
brejniakd

Zdąży, jeśli demon się w niej zakocha. Przecież w Supernatural można mieć nawet z nimi dzieci, więc....kto wie.

Mr_Grieves

Haha, jednak sobie odpuszczę, wolę anioła... Chociaż ten Crowley niczego sobie ;pp

Mr_Grieves

Jasne, że nie muszą, ale są Demoniczne i jedzą dla Demonicznej przyjemności ;)

No wiecie - te mhrooczne bary z krwistym menu, seksownymi kelnerkami i Demoniczną muzyką. I demony pałaszują.

ocenił(a) serial na 10
perpedes

Nie widziałam jeszcze żadnego demonicznego baru, ale słyszałam, że wampiry takie mają

ocenił(a) serial na 7
brejniakd

W Polsce to widziałem tylko bary z wysokimi łysymi panami w dresach. Zazwyczaj chcą od kogoś 5 zł i telefon ("dawaj 5 zł i komóre albo w ryja!"), ale wątpie żeby to były wampiry. Idę szukać dalej.

Mr_Grieves

Są jeszcze tacy, którzy nie żądają sobie kasy i komórki, wystarczy spojrzenie ("Co się gapisz? Chcesz w ryja?!")... Czy to jakaś odmiana potworów? Czy należy na nich zapolować? xPP

ocenił(a) serial na 10
tamwood

Możliwe, że to jakiś rodzaj potwora z tym, że nie są wrażliwe na srebro. Na nich to będzie trzeba załatwić magiczny nożyk Meg