Bardzo dobra stronka i do tego polska opublikowała zdjęcia dotyczące finałowego odcinka. Zainteresowało mnie jedno.
http://www.supernatural.com.pl/uploads/gallery/sn522.0010.jpg
Zdaje mi sie czy Dean będzie posiadał jakieś supermoce. Czy to po prostu gest mówiący np: nie podchodź do mnie.
wątpię,żeby Dean nagle dostał powera i zabił(lub uwięził)Lucka ruchem ręki :P
albo: O cholera, (patrzy na jakąś super laskę) wiesz z chęcią bym z tobą został, ale... (tu walczy ze sobą i wyciąga rękę) muszę zabić Lucyfera, powstrzymać całą apokalipsę i znaleźć mojego brata, ale co mi tam... te 15 minut nic nie zmieni...
Dzięki Bogu, że chociaż na tym forum są kulturalni i inteligentni ludzie, którzy nie skrytykowali mnie za tego posta. Dziękuje Wam! :)
Ależ nie ma za co Karolina dziękować :). Post bardzo fajny, więc nic tylko czekać na ten wybuchowy finał... Pozdrawiam :)
No dzięki :) W chwili obecnej prowadzę ciekawą rozmowę o moim marnym guście i takie tam na temat ulubionego aktora, i filmów. więc muszę przyznać, że jeszcze jako jedyne wątek supernaturalowy jest w 100% normalny.
Ja też znam te przysłowiowe "2 piwka" ;p.
Co do tego gestu hmmm może to nie będzie Dean a Michael...
no nie wiem,nie wiem..to by była trudna decyzja..
No kto ogląda Supernatural to nie może mieć złego gustu filmowego, ale już wiem co Karolino lubisz najbardziej...Swoją drogą może zrobią specjalnie dla Ciebie jakieś odcinek w stylu Bollywood...:)
Oglądałem ostatnio ostatni odcinek serialu Fringe i był on w stylu musicalu. Wyszedł całkiem, całkiem...
Co do sceny z Deanem, to pewnie na przeciwko niego stoi armia demonów a on mówi: Panowie, proszę pojedyńczo...:)
Nie muszą robić nic w stylu Bollywood. Serial i tak ma swój wyjątkowy klimat :) i to mnie cieszy. Ale mam dość na tym forum czytania komentarzy typu, że jestem zacofana itd, że lubię też Bollywood. Szkoda, że tylko się nikt nie pyta czy oglądam także inne produkcje filmowe z Hollywoodu, bo mój świat filmowy nie zamyka się tylko na Bollywood.
moja przyjaciółka bardzo lubi Bollywood, nie za bardzo rozumiem czego ludzie mieliby się czepiać, od razu widać, że nie lubisz tylko jednego, nie jesteś monotematyczna i że lubisz też coś innego...
zacofana, to znaczy, że jak ktoś lubi stare filmy to jest też zacofany? bo nie rozumiem... eh, ja tam nie widzę powodu do czepiania :)
to zajrzyj sobie na forum Shah Rukh Khana i zobacz w historię wątków. tam ja i inne laski jesteśmy krytykowane
Każdy ogląda to co lubi. I jeśli lubisz Bollywood to w porządku i nie przejmuj się innymi, złośliwymi komentarzami, bo zawsze na każdy film znajdzie się jakiś krytykant, który pewnie nawet filmu nie widział...
Co do Bollywood to widziałem tylko sporę fragmenty Czasem słońce, czasem deszcz, choć ostatnio zainteresował mnie film My name is Kahn, ale jeszcze go nie widziałem... Moje gusta filmowe są jeszcze bardziej szerokie, co widać po tych 1500 filmach...
O i nie zapomnicie, że dziś Suupernatural odcinek 21 :):):)
od razu zaznaczę, że nie czytałem tego posta, tylko zapytam się Was jedną rzecz. Po co sobie sami psujecie przyjemność z oglądania? Przecież jak będziecie oglądać zdjęcia i te całe promosy, to sami możecie wywnioskować nie tylko o czym będzie odcinek, ale też jak się skończy. Ja padłem jak w jednym ze spoilerów na stronce o spn było, że Dean i Sam zginą. Od tego momentu stwierdziłem, że wolę być zaskoczony niż wiedzieć co się będzie działo i oglądać. Na prawdę dużo się traci z przyjemności oglądania...
Moim zdanie jest to indywidualna kwestia, czy ktoś ogląda trailery promujące następne odcinki... Na pewno masz rację, że pewien element zaskoczenia się traci, lecz czasami takie promo zachęca do obejrzenia kolejnego epizodu... Więc kto nie chce, wiedzieć to niech tego nie czyta...
Osobiście oglądam zwiastuny i nie widzę w tym nic złego, nawet taką fajną stronkę miałem z trailerami, lecz ją skasowali... Do serialu 24 godziny, na przykład oglądam trailer do odcinka 12, a jeszcze 11 nie widziałem i to za dobre nie jest, bo trochę za bardzo fabułę zdradza... Pamiętam jeszcze promo odcinka 13 serialu Spartacus, pokazali je bardzo umiejętnie, że za bardzo fabuły nie zdradzili, tylko ją jeszcze bardziej podsycili...
Co do Supernatural to na finał powinny być dwa epizody...i nasze najbardziej zagorzałe fanki serialu mocno ucieszyły...:)