Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

GENIALNY

ocenił(a) serial na 10

Według mnie genialny,nie znajdziecie tu nic wyssane z palca , wszystko opiera się na mitach,legendach i podaniach czy biblii.Im dalej tym sezony coraz lepsze i od momentu gdy w grę weszły anioły i demony serial niesamowicie się zmienił i to na lepsze.Podoba mi się w nim to że choćby człowiek chciał to nie może powiedzieć iż na pewno prawda nie jest taka jak w tym serialu,a tak patrząc na to co się dzieje na świecie teraz to nawet można pomyśleć iż jest to w sumie bardzo możliwe,bo ...kurczę czemu nie:)
Serial wciągający,inny niż reszta,ciężko go przyrównać,ale ja mam nadzieję że prędko się nie skończy,brakowało by mi go a jeśli się skończy to na etapie takim nim zaczną go na siłę naciągać i zrobią z tego dzieła kiszkę

ocenił(a) serial na 10
romek_krakow

,seriale który mi się oglądało z taką przyjemnością i radością jak ten to tylko i równie genialny Stargate SG-1 i Stargate: Atlantis ,a na drugim miejscu lub nawet trzecim Prison Break i Lost (Choć Lost to tylko pierwsze sezony bo później to już jak dla mnie było przegięcie)
Ale jak dla mnie Supernatural i Stargate (SG1,Atlantis) rządzi,choć są inne b.dobre seriale ,nie przeczę to te miały...mają to coś..

romek_krakow

podpisuje się! serial super mity legendy biblia anioły demony Bóg który jest ale go nie ma ;) wiele ciekawych spraw świetny scenariusz dobre aktorstwo niektórych postaci pobocznych aktorstwo świetne no i dialogi ;D w tym serialu jesty wszystko! zaczynając od akcji, horroru kończąc nawet na romansie i nieszczęśliwej miłości ;)
Supernatural rules!

Jane_Mary20

A mi jest strasznie szkoda, że oglądnęłam te 6 sezonów.. Chciałabym zapomnieć, że w ogóle to wszystko widziałam i zacząć przygodę z serialem od nowa xD Bo pewnie jeszcze jeden lub dwa sezony będą i koniec, a wtedy będzie lipa...

elenkaa

:D:D:D:D:D ale mnie oszukałaś ;D
:D

Jane_Mary20

Uwielbiam ten serial i nie mogłabym na niego złego słowa powiedzieć ;p

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

A ja uważam że ten serial jest wstrętny ;) Ten serial zamiast stawać się coraz gorszy jest coraz lepszy. Od trzeciego sezonu zaczyna się absolutne arcydzieło (łącznie z często krytykowanym sezonem 6) i naprawdę trudno wytrzymać by nie liczyć godzin i minut do następnego odcinka. Koszmarrr :)

romek_krakow

Poki co, koncze 5. sezon, wiec jeszcze troche przede mna, zanim zaczne ogladac na biezaco. Jednak moge stwierdzic, ze ten serial cholernie wciaga. Co prawda, z poczatku wydal mi sie dosyc monotonny - obejrzalem tylko do polowy 2. sezonu i dalem sobie spokoj. Po pewnym czasie zdecydowalem sie wrocic do ogladania i nie zaluje, bo wszystko ladnie sie rozwinelo. Polecam kazdemu. Jezeli ktos, podobnie jak ja, w pewnym momencie poczuje sie znudzony, to niech na to nie zwaza i cisnie dalej, a na pewno nie pozaluje ;)

ocenił(a) serial na 8
suaweq

mnie 6 sezon strasznie zawiódł...z 7 pewnie będzie podobnie...to już nie to co wcześniej (2-5) :(

Biogdan

No wlasnie gadalem ze znajomym, ktory mowil, ze z poczatku 6. jest do dupy, ale obejrzal do konca, wiec moze z czasem daje rade :P Na razie zostal mi ostatni odcinek 5. sezonu i pozniej biore sie za nastepny. Zobaczymy, jak to bedzie :D

suaweq

nie łamcie się sezon 7 zaczął się bardzo dobrze! wprowadzili ciekawą fabułę i postacie są bardziej wyraziste
zwłaszcza postać Cassa ^^. będzie dobrze!! :D

ocenił(a) serial na 10
Jane_Mary20

Mały do wypowiedzi wyżej aneks postać Casa już (lub jak na razie) nie jest Casem.

Zgadzam się z tym co napisałeś, serial jest świetny. Ja już nawet nie potrafię oglądać nic innego bo wszystko wydaje mi się za przeproszeniem takie do dupy.

magda100

Cassa nie Cassa ale po co spoilerować zacnym widzom.