Według mnie genialny,nie znajdziecie tu nic wyssane z palca , wszystko opiera się na mitach,legendach i podaniach czy biblii.Im dalej tym sezony coraz lepsze i od momentu gdy w grę weszły anioły i demony serial niesamowicie się zmienił i to na lepsze.Podoba mi się w nim to że choćby człowiek chciał to nie może powiedzieć iż na pewno prawda nie jest taka jak w tym serialu,a tak patrząc na to co się dzieje na świecie teraz to nawet można pomyśleć iż jest to w sumie bardzo możliwe,bo ...kurczę czemu nie:)
Serial wciągający,inny niż reszta,ciężko go przyrównać,ale ja mam nadzieję że prędko się nie skończy,brakowało by mi go a jeśli się skończy to na etapie takim nim zaczną go na siłę naciągać i zrobią z tego dzieła kiszkę
,seriale który mi się oglądało z taką przyjemnością i radością jak ten to tylko i równie genialny Stargate SG-1 i Stargate: Atlantis ,a na drugim miejscu lub nawet trzecim Prison Break i Lost (Choć Lost to tylko pierwsze sezony bo później to już jak dla mnie było przegięcie)
Ale jak dla mnie Supernatural i Stargate (SG1,Atlantis) rządzi,choć są inne b.dobre seriale ,nie przeczę to te miały...mają to coś..
podpisuje się! serial super mity legendy biblia anioły demony Bóg który jest ale go nie ma ;) wiele ciekawych spraw świetny scenariusz dobre aktorstwo niektórych postaci pobocznych aktorstwo świetne no i dialogi ;D w tym serialu jesty wszystko! zaczynając od akcji, horroru kończąc nawet na romansie i nieszczęśliwej miłości ;)
Supernatural rules!
A mi jest strasznie szkoda, że oglądnęłam te 6 sezonów.. Chciałabym zapomnieć, że w ogóle to wszystko widziałam i zacząć przygodę z serialem od nowa xD Bo pewnie jeszcze jeden lub dwa sezony będą i koniec, a wtedy będzie lipa...
A ja uważam że ten serial jest wstrętny ;) Ten serial zamiast stawać się coraz gorszy jest coraz lepszy. Od trzeciego sezonu zaczyna się absolutne arcydzieło (łącznie z często krytykowanym sezonem 6) i naprawdę trudno wytrzymać by nie liczyć godzin i minut do następnego odcinka. Koszmarrr :)
Poki co, koncze 5. sezon, wiec jeszcze troche przede mna, zanim zaczne ogladac na biezaco. Jednak moge stwierdzic, ze ten serial cholernie wciaga. Co prawda, z poczatku wydal mi sie dosyc monotonny - obejrzalem tylko do polowy 2. sezonu i dalem sobie spokoj. Po pewnym czasie zdecydowalem sie wrocic do ogladania i nie zaluje, bo wszystko ladnie sie rozwinelo. Polecam kazdemu. Jezeli ktos, podobnie jak ja, w pewnym momencie poczuje sie znudzony, to niech na to nie zwaza i cisnie dalej, a na pewno nie pozaluje ;)
mnie 6 sezon strasznie zawiódł...z 7 pewnie będzie podobnie...to już nie to co wcześniej (2-5) :(
No wlasnie gadalem ze znajomym, ktory mowil, ze z poczatku 6. jest do dupy, ale obejrzal do konca, wiec moze z czasem daje rade :P Na razie zostal mi ostatni odcinek 5. sezonu i pozniej biore sie za nastepny. Zobaczymy, jak to bedzie :D
nie łamcie się sezon 7 zaczął się bardzo dobrze! wprowadzili ciekawą fabułę i postacie są bardziej wyraziste
zwłaszcza postać Cassa ^^. będzie dobrze!! :D
Mały do wypowiedzi wyżej aneks postać Casa już (lub jak na razie) nie jest Casem.
Zgadzam się z tym co napisałeś, serial jest świetny. Ja już nawet nie potrafię oglądać nic innego bo wszystko wydaje mi się za przeproszeniem takie do dupy.