Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Gra aktorska Jareda.

ocenił(a) serial na 10

Zauważyliście, że ostatnio gra jakby nigdy w życiu nie stał przed kamerą. Sztywno, nienaturalnie i jakoś tak obojętnie. Mówił, w którymś wywiadzie, że nie będzie grał w 7 sezonie, bo to przesada. Może się po prostu zmęczył rolą? W końcu gra tą samą postać od 7 lat

ocenił(a) serial na 10
spines

Też mi się wydaję, że gra trochę sztywno, ale może po przerwie mu się nie chciało i niedługo się rozkręci. Wiesz na jakiej stronie był ten wywiad? Wydaje mi się, że właśnie Jensen i Jared mówili kiedyś, że lubią pracować na planie "Supernatural" i może dla nich trwać w nieskończoność(ale nie jestem pewna czy nie pomyliłam wywiadów z kimś innym ;D).

ocenił(a) serial na 10
spines

Wiesz teraz gra psychopatę ze zwidami, który ciągle widzi Lucyfera i może o to mu chodzi z tym hmmm... rozkojarzeniem(?) bo właśnie ostatnio to u niego zauważyłam, rozkojarzenie.

ocenił(a) serial na 10
spines

Nie dziwię się, jeśli znudziła mu się ta rola.
Mnie też się postać Sama już znudziła, ogólnie, to przydałby się ktoś nowy w obsadzie, ktoś.. Hm.. Inny. Ktoś, kto postawiłby chociaż trochę ten serial z powrotem na nogi. Fabuła się zgięła od początku 6 sezonu. Przykro mi to mówić, ale to już powoli schodzi na psy. ;<

ocenił(a) serial na 10
Emotka001

Święte słowa. A jeszcze bym dodała, że najgorsze co robią, to absolutnie genialny pilot a potem shitowy odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Emotka001

Zgadzam się z tym "kimś nowym". Fajnie by było gdyby ktoś wstrząsnął serialem jak Castiel wcześniej :)
Ale ej, nie przesadzajmy z tym, że serial schodzi na psy :) Poczekajmy na więcej odcinków, uważam, że będzie bardzo ciekawie.
Drugi odc zdenerwował mnie jedynie sposobem pożegnania Castiela.
Co do Jareda to ... jakoś nie zwróciłam uwagi na to, czy słabiej gra, czy nie. Dla mnie jest w porządku.

ocenił(a) serial na 10
dammit

Może i masz rację, zobaczymy czy się rozkręci ^^

ocenił(a) serial na 6
spines

zawsze gral slabo ale w tym sezonie wypada wybitnie zalosnie

danteusz

moim zdaniem jedyne co mu wyszo to parodia samego siebie we "French mistake" no i Lucuś.
Ta mina chyba w sumie bardziej mina mu wyszła taka mroczna.
A teraz no cóż suche to jakieś z tymi majakami jedno i to samo klepią. Naczelny męczennik serialu.