Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97037
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

który serial mi bardziej polecacie?

Christopher_Moltisanti

według mnie zdecydowanie Supernatural, nawet kiedy nie obejrzysz paru odcinków to i tak mniej więcej zrozumiesz o co chodzi (z resztą ogół akcji itp jest powalająco dobry ;)), a w Herosach to już co innego. Aczkolwiek nie jest źle. Chociaż i tak bardziej obstaję przy SPN ^^

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

jesli chodzi o porównanie pierwszego sezonu w Supernatural i w Heroes to zdecydowanie Herosi miażdzą Supernatural. Jednak jeśli porównamy całe seriale to Heroes im dalej tym gorzej natomiast Supernatural z sezonu na sezon staje się ciekawsze i lepsze.

ocenił(a) serial na 10
Max

przy Herosach wytrzymałam do piątego odcinka I sezonu..... w życiu nie widziałam tak beznadziejnego serialu....
Supernatural oglądałam w całości już 3 razy (wszystkie sezony) i w wolnej chwili zacznę znów od początku, więc chyba nie muszę wyjaśniać który serial uważam za lepszy :D

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

Trudno zdecydować w takiej kwesti wg mnie. Przyznam się szczerze,że to moje ulubione seriale, obydwa.
Herosów trzeba oglądać pokolei, bez ominięcia jakiegokolwiek odcinka, ale ma swoje uroki, super moce, które mogą drzemać w każdym z nas i odkrywanie nowych bohaterów. A także jest tam spora dawka humoru jeśli ktoś się na tyle orientuje,żeby je pojąć. Na kolana powala szczególnie Hero z jego lekko dziecięcym podejściem do życia.
Supernatural to inna sprawa, tam można oninać małe co nieco, ale nie polecam bo wszystkie odcinki są warte poświęcenia tego czasu. Tam super moce nie są tolerowane, wręcz tępine. Serial z lekką dawką dreszczyku, najlepszy do oglądania w nocy. Polecany głównie ze względu na 2 boskich przystojniaków, a w późniejszych seriach także dla wysłannika dobra ;P jeśli ktoś rozumie. Dobre efekty, fabuła może niezbyt prosta, ale nie tak pogmatwana jak w Herosach.
Ogólnie trudno mi polecić jeden serial, moż skłoniłabym się w kierunku Supernatural (z powodu chrakteru chłopaków i możliwości blizszego i9ch poznania, ponieważ w herosach mamy więcej głównych bohaterów). Radziłabym oglądnąć przynajmniej jedną serie każdego, każdy ma inny gust i oczekiwania. Ale to są najlepsze seriale z tego gatunku z ostatnich lat i nadal je kręcą!!! Polecam

ocenił(a) serial na 9
Christopher_Moltisanti

Herosi z odcinka na odcinek coraz gorzej a 4 seria z T-Bagiem to totalna
porażka, natomiast Supernatural nie dość że oryginalny, to z sezonu na
sezon zaskakuje poziomem (coraz wyższy rzecz jasna), poza tym genialny
humor (szczególnie Dean), aktorstwo (nie ma porównania pomiędzy tymi
serialami Supernatural>>>Heroes)... Tak więc zdecydowanie polecam
Supernatural, ale jeśli chcesz to ewentualnie pierwsze dwa sezony Herosów
też ogarnij. Tyle ode mnie...

Darinho

co to jest Herosi ? :P nie no jak ten serial widziałem zaledwie pare i minut i wyłączyłem :)