hej...
gdzieś przeczytałam, że w którymś odcinku ten serial odwiedza Paris Hilton.
to prawda?
i jeśli tak - to w którym odcinku się pojawia?
Tak grała. Ale nie pamiętam w którym. Gdzieś na początku 5 sezonu. To akurat największa wada tego serialu.
taaaak. a ja nabrałam do niej dystansu po tym odcinku - wszak otwarcie nabija się tam ze swojego wizerunku celebrytki i wyśmiewa wielbienie idoli popkultury ;))
strasznie nie lubię Paris Hilton i jej całego wizerunku, ale tym razem strasznie mi się podobało, a szczególnie, kiedy odcinali jej głowę, puściłam to sobie w replay-u...
W filmie Dom woskowych ciał Paris Hilton... jeszcze bardziej się dostaje... po głowie. Kto widział, to wie o co chodzi, a kto nie to polecam.
Jeszcze można podkreślić to, ze Jared też tam grał jedną z głównych ról. Więc jak oglądałem ten odcinek to miałem ubaw równy. Jeszcze Dean aluzje do Sama puszczał. Zwróćcie uwage na to.
ja się bałam, że oni zrobią coś w stylu, że będzie jakąś super sexowną demonicą i będą się nią zachwycać, kiedy ja Paris nie lubię..
a tu po raz kolejny udowodnili swój poziom :P bardzo dobrze się bawiłam...
Również się obawiałam co do zagrania paris w supernatural, ale miło się zaskoczyłam. Pokazali ją nie jako lalunie i powiem szczerze, że się nawet nieźle ubawiłam z tego odcinka.