Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97069
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Zablokowali MegaVideo, zablokowali tyle serwisów w rezultacie czego jest nowy odcinek i
nie mam jak go obejrzeć. Przecież zanim dojdzie do polski to minie wieczność... JAk sobie
radzicie ?

ocenił(a) serial na 9
snajper414

póki isohunt śmiga, to tak

ocenił(a) serial na 10
EGGwoMEN

ja ściągam wszystkie seriale z eztv.it . dostępne w dniu premiery, szybkie pobieranie

ocenił(a) serial na 10
snajper414

Jest trochę trudniej bo o godzinę dłużej się ładował niż tam gdzie wcześniej oglądałem ale już po bólu bo wziąłem kolejną dawkę Supernatural :)

ocenił(a) serial na 9
snajper414

Ja oglądam tutaj: http://video.anyfiles.pl/ (trzeba szukać "supernatural", nie "nie z tego świata")
Co prawda jeszcze do najnowszego napisów nie ma, ale powinny się pojawić do jutra...
Poza tym, jak coś to ściągam z chomikuj, tam jest wszystko.

ocenił(a) serial na 10
snajper414

Z tymi blokadami to faktycznie jaja są;p ale Rapidshare smiga, torrenty żyją;p nie pomrzemy myślę;p

ocenił(a) serial na 10
stabil88

Castiel, Balthazar i Bobby;p jak na ironie, żadnego juz nie ma :(

stabil88

Właśnie nie mogę pojąć dlaczego blokują ?

ocenił(a) serial na 10
angela_34

Jakby nie patrzeć to nielegalne, z drugiej strony gdyby nie te wszystkie serwisy, ludzie nie znaliby wielu seriali, filmów. Uderzyli taktycznie, megaupload i megavideo;p Jeden własciciel, dało się sciągać z przyzwoitą predkością, był tam wszystko;p To odnosnie megaupload, co do megavideo to samo, mozna opwiedziec, że kazdy serial tam był;p Zamkneli i teraz jest bida;p

stabil88

A jakie życie było by piękne gdyby , w końcu jakaś stacja polska wykupiła amerykańskie produkcje , taki smallville to ciągnęli na tvn , bardzo dużo sezonów puścili , a z SN jakoś tak brutalnie postępują...ale oczywiście są inne ciekawe produkcje amerykańskie, do których my nie będziemy mieli niedługo żadnego dostępu ...

ocenił(a) serial na 10
angela_34

Dostęp myślę, że będzie zawsze;p Poza tym to są produkcje telewizyjne, które każdy w USA może sobie nagrać i nie wiem jak tam jest z prawem, ale powołując się na polskie, może taki materiał przekazać rodzinie;p Jakby nie patrzeć, ktoś zawsze wymyśli jak obejść system;p

stabil88

pożyjemy zobaczymy :D

ocenił(a) serial na 10
angela_34

W kwestii smallville to tvn nadaje już ostatni sezon i pewnie skończy przed upływem roku od zakończenia produkcji.
Gdyby supernatural nadawali z takim drobnym opóźnieniem to nie musiałby go szukać w necie (nie cały rok opóźnienia jestem w stanie znieść) ale oni jak na razie zatrzymali się na 4 sezonie.

Spicke

Tvn na 2 sezonie ( ponoć w wielkich bólach emitowali , raz nadawali raz nie ) a Tvn 7 własnie emituje cały czas 4 sezon . nawet doktora Housa emitują sprawnie ... nawet na Lost natrafiłam na tvp2 ostatnio ...
jesli chodzi o smallville to po 2 sezonie powiedziałam mam dość , jakoś wizja superbohatera co podnosi samochody i nimi rzuca mnie nie przekonuje , ogólnie jak czasami natrafie na jakiś odc przypadkiem to niezle pomieszane tam jest ;)

ocenił(a) serial na 10
angela_34

Ja ogólnie nie lubię tych wszystkich przebierańców takich jak: Superman, Batman, Spiderman itp. ale smollville w miarę znosiłem (pewnie dlatego że Clark nie przywdział tej durnej pelerynki i rajtuzów) do czasu gdy zabrakło Lexa Luthora, od tego czasu ten serial oglądam już tylko po to aby zobaczyć jak to się skończy (po tylu sezonach trochę jestem ciekaw) ale czekałem na telewizję bo uznałem że odcinków bez szurniętego Lexa nie chce mi się nawet szukać w necie.

Może tvn nie miał środków aby wykupywać jednocześnie Supernatural i Smallville więc gdy skończą z chłopcem z farmy to może będą wykupywać następne sezony o braciach :)

Spicke

Oby Twoje ostatnie zdanie stało się czynem ;p