Czytając o 8 sezonie na jednej stronce, doszedłem do wniosku że szykuje się nam powtórka 6 sezonu. Tylko, że tym razem zamiast Sama uwięzionego w klatce bedziemy mieli Deana uwięzionego w czyśćcu.
Nie wiem gdzie czytałeś o 8 sezonie, że doszedłeś do takich wniosków, ale dobra... (MOGĄ POJAWIĆ SIĘ SPOJLERY) To, że Dean trafi (na jakiś czas) do czyśćca nie oznacza, że straci duszę i będą mu ją przywracać. Trzeba zauważyć, że Sam do klatki trafił w innych okolicznościach. Miał w sobie Lucyfera, który go torturował. Dean natomiast trafił do czyśćca, bo zabił Dicka, a on umierając wciągnął go ze sobą.
mnie bardziej nasunął się 3 sezon i Dean w piekle, niż 6 i Sam z Klatki. Podobieństwo jakoś mocno uderzające to nie jest - mamy kompletnie inne warunki w których musi sobie poradzić Dean, nie zapominajmy że on do czyśćca trafił jako żywy człowiek więc, jak to pisali w jakimś wywiadzie, będzie borykał się z głodem, zmęczeniem i innymi potrzebami fizjologicznymi. Sam jakoś tych problemów nie miał zbytnio (nie licząc moralnej strony jego osobowości) a i w piekle to był martwy więc... podobieństwo małe jak dla mnie xD I mam nadzieję, że to załatwią tak szybko jak w 4 sezonie wyciągnięcie go z piekła ^^
ja jestem pewny, że po tym jak wspomnieli w wywiadie o retrsopekcjach bedzie tak, że od razu w 1 odc akcja przyspieszy i zostanie pokazana od momentu uwolnienia Deana, jak w przypadku Sama w 6 sezonie
@zielonawariatka -jakbyś mi w myślach czytała ^^
@loozack - Nie potrafię cie zrozumieć.. (SPOJLERY!) W przypadku Sama w 6 sezonie nie było od razu pokazane co on robił od momentu uwolnienia. On został wgl. uwolniony bardzo szybko przez Castiela (to znaczy jedynie ciało, dusza została) i w zakończeniu 5 sezonu jest, że Dean wprowadza się do Lisy, a Sam stoi na ulicy i sie przygląda. A już 1 odcinek sezonu 6 (mija jakiś rok czasu) pokazuje Deana na którego atakuje jakiś stwór (nie moge sobie przypomnieć, ale chyba Dżin ???) i spotyka się z Samem. Wtedy znów wraca do polowania na różne stwory i dołącza do Sama, Samuela, i reszty.
Retrospekcje o tym co Sam robił po uwolnieniu z klatki są później kiedy Dean się zaczyna martwić, bo jego brat jest inny/bezduszny. Nie wiem jaki ci to opowiedzieć, bo nie potrafię streścić całego sezonu! Widzę coś słabo oglądasz ten serial... Może poczekajmy na 8 sezon!?
Wejdź na stronę hatakai przeczytaj sobie relację z panelu SPN, a teraz z całym szacunkeim padnij na kolana, puknij się w łeb i przyznaj mi rację
Hahahahaha jesteś żałosny -.- Przeczytałam i co? Tam nie ma dosłownie powiedziane, że od razu będzie pokazane co Dean robił w czyśćcu. "Zostało również potwierdzone, że Dean opuści czyściec szybciej niż moglibyśmy przypuszczać. Nie powiedziano za to w jaki sposób do tego dojdzie. Jak mówi Ackles: - To jest największa zagadka. Dalej temat kontynułuje Edlund. Mówi, że czyściec będzie głównym wątkiem sezonu.". Sami aktorzy wiele nie wiedzą.. Dopiero zaczęły się prace na 8 sezonem. Nie możesz poczekać spokojnie, to sobie odśwież wszystkie sezony! Dobra nie będę z tobą dyskutować bo to za niski poziom dla mnie. Ja ci pisze, że Sam z klatki i Dean z czyśćca nie ma żadnych powiązań, a do tego opisuje ci 6 sezon, a ty... xDD Nie no internet jednak odbiera niektórym mózg!
Widać, że jesteś nerdem by brzydko nie powiedzieć. Po Twojej potrzebie wywyższania sie i pokazywania, że jesteś lepsza od drugiej osoby i przy jednoczesnym udowadnianiu że to TY masz zawsze rację, a inni muszą się z TOBĄ zgadzać widać, że jesteś biedną ułomną osóbką, która nie ma przyjaciół, nie ma życia towarzyskiego i nie ma nawet chłopaka by zająć czas na coś bardziej ciekawego, niż oglądanie po raz kolejny wszystkich sezonów SPN. Pewnie masz wiele wolnego czasu, dlatego tak wszystkich obrażasz, co? Dam Ci radę poczytaj sobie dzieciaku słownik jak Ci się nudzi, bo robisz błędy....albo zapisz się na kurs czytania ze zrozumieniem czy coś. Przyda Ci sie. I tak za niski poziom, fakt kujon/nerd/frajer mogę nazwac Cie jak chcesz to i tak niezmienia faktu, że najprawdopodobniej jestes grubą, zapryszczoną i spoconą osobka, ktora 24 h/d krytykuje innych i podlizuje się nauczycielom. Dam Ci radę, pier*olnij sie w łeb to może zmądrzejesz. A jak nie to idz dalej podlizuj się nauczyielą i dność na innych za tabliczkę czekolady. Pozdro
btw. czytając twój poprzedni post naprawdę sądzę, że masz problemy ze zrozumieniem prostego tekstu. Ale może to sie zmieni jak skończysz gimnazjum, bo za 1 razem zarzucasz mi jedno, za drugim razem 2, wiec sie zastanów dzieciaku.
Hahah dziękuję, że wreszcie ukazałeś swą prawdziwą naturę. Nie ma to jak wzywać przez internet... Ale z ciebie KOZAK! Ja bym tak nie umiała xDDD Wgl. nie ma to jak wypowiadać się o serialu, którego się ogląda bez zrozumienia. ;]
no wiesz na zywo balbym się, ze mnie przygnieciesz czy cos. z reszta trudne to by było skoro nawet z domu nie wychodizsz. O tak supernatural to ten typ serialu, który trzeba ogladac przy zgaszonym swietle w pełnym skupieniu, by nie przegapic chocby sekundy sceny, gdyz pozniej juz nie bedzie sie nic rozumiało.
i jak już mówiłem, potwierdziło się że już w 1 odc Dean opuści czyściec. Dziękuje i pozdrawiam
Jak sie ma tępy mózg to tak trzeba... A czy ja kiedykolwiek mówiłam, że Dean nie opuści czyśćca w 1 odcinku? Ja ci tylko tłumaczyłam, że to nie będzie podobna historia do Sama w klatce, bo tak napisałeś w rozwinięciu swojej pierwszej wypowiedzi. Sam (ciałem) wyszedł z klatki jeszcze w 5 sezonie, a Dean wychodzi dopiero w 8 bo w końcówce 7 tam trafił.. Ach jak trudno jest dziś dzisiejszą młodzież zmusić do czytania ze zrozumieniem. Ale po co, skoro można od razu rzucać mięsem (??) -.-
No wałsnie ukazało sie kto ma tępy móz. W pierwszym poscie napisałem, ze Dena opusci czysciec juz w 1 epku ( i to był główny temat mojej wypowiedzi). Wiec wyraziłem swoje rozczarowanie mowiac, ze WATEK DEANA W CZYŚCCU, KTÓRY IMHO POWINIEN TRWAĆ KILKA ODCINKÓW ZOSTANIE SPŁYCONY DO 1 ODCINKA, PODOBNIE JAK W PRZYPADKU SAMA, KTÓRY TO ZMAGAŁ SIĘ Z PROBLEMEM UWIEZIENIA W KLATCE PRZEZ OSTATNICH KILKA ODCINKÓW 5 EPIZODU, BY ODRAZU NA POCZATKU 6 WYJSC. I NIE INTERESUJE MNIE CZY MIEDZY 5 A 6 ODCINKIEM BYŁ 1 DZIEN PRZERWY, ROK CZY 6 LAT. SAM WYSZEDŁ OD RAZU W 1 ODCINKU I WIDZ NAWET NIE MOGŁ SIE NAOGLADAC JAK TO BYŁO W KLATCE DZIECIAKU
Dobra pisz se, pisz... Nie chce mi sie kłócić z trollem. :) Ale dobrze by było jakbyś wyleczył się z tej agresji. Mnie to tam nie obchodzi, ale gorzej z ludźmi w twoim otoczeniu. Papatki.