Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97077
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Kogo ?

ocenił(a) serial na 9

Kogo wolicie, Sama, czy Deana ?
Bo ja wolę Deana ;)

ocenił(a) serial na 10
oliwias333

Również wolę Deana. Chociaż w pierwszych dwóch sezonach bliższy był mi Sam.

ocenił(a) serial na 8
oliwias333

Castiela zdecydowanie ;D

ocenił(a) serial na 8
raina_1240

Ja też jestem fanką Castiela :)

oliwias333

Bobby, idiots xD

A tak na serio, to zdecydowanie Dean, Sam jest jakiś taki... miałki. Najpierw te ciągłe narzekanie jaki to zły los go spotkał, później kompletne zaślepienie i robienie głupot, no i może chłopak się odkupił, no ale... No i [SPOILER] brak duszy w sezonie 6 [/SPOILER] oraz znów narzekanie w 7. Lubiłam go tylko w odsłonie Lucek z przyszłości (choć garnitur miał straszny) i może podczas halucynacji (będe szczera, i tak czekałam tylko na Lucka).
Z innych postaci to Castiel oczywiście, Gabriel, Zachariasz (czy jestem jedyna, która go lubi?), Andy, Bela, Bobby, Chuck, Crowley (5 sezon) Lucek...

ocenił(a) serial na 8
aka13

Gabriel mnie denerwował, bo zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam, po filmie "Gabriel" pozostał mi obraz Andy'ego, który go grał ;) A co do Zachariasza to nie wiedziałam, że ktoś go w ogóle lubi ;p

ocenił(a) serial na 9
oliwias333

Dean! Jestem okrutna, ale od kilku sezonów po cichu życzę Samowi śmierci. Nie lubię jego postaci, choć w ostatnich odcinkach był nawet spoko. Po pierwszych sezonach stał się strasznie irracjonalny i ciotowaty. ;) Jednym zdaniem: Sam Winchester bardzo mnie irytuje.
Nie mniej do Jareda nic nie mam, choć w pierwszych sezonach naprawdę był lepszy.
A Dean to Dean, mimo że czasem też jest sentymentalny i mam ochotę wyrzucić monitor przez okno, to jest "normalniejszy". No i najważniejsze: słucha zajebistej muzyki. No i ma fajne powiedzonka, takie jak "son of a bitch".

Mala_Lady_Punk

Zgadzam się z twoją wypowiedzią Mala_Lady_Pank .Dean jest zarąbisty impala, piwo, kobiety i śpiew w rockowej nucie. Ale Sam nie jest taki zły. Ja to lubię też Castiela i Gabriela. Z tym ostatnim mam jedne z najlepszych wspomnień na temat serialu ( do dziś się śmieję z pierwszego odcinku z tym aniołem - taniec z kosmitą hehe)