Znalazłam taką ciekawostkę "Pamiętacie scenę tańca w stylu robota z New York Minute? Tę na samym końcu filmu? Jared Padalecki sądził, że kamery już nie pracują i zaczął się wygłupiać, efekty widać w filmie." właściwie to przeczytałam na FW ale mniejsza o to:P chodzi mi o to, że ja w ogóle nie pamiętam takiej sceny :( mógłby mi ktoś powiedzieć, w którym odcinku ona była?
Ogólnie też nie wiem o co chodzi...A może wiesz z którego sezonu? Bo ja z chęcią bym sobie obejrzała jeszcze ten odc ;)
Okazało się, że ciekawostka została błędnie dodana.. ta scena jest w filmie New York Minute/ Nowy Jork Nowa Miłość.. i jest na samym końcu :)
Ale mi się coś przypomina jakby na końcu jakiegoś odcinka czwartej serii się wygłupiali, ale nie pamiętam który to odcinek. Choć mogę się mylić...
specjalnie ściągnęłam New York Minute i na samym końcu rzeczywiście była taka scena, która trwała może z 2sekundy ;p bo w sn nie pamiętam takiej sceny...
Tak to był 8 odcinek z 4 sezonu Yellow Fever i tam się Dean czyli Jensen wygłupiał, ale np jak TVN pokazywał ten odcinek to tych wygłupów już nie było.