Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97042
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Znalazłam taką ciekawostkę "Pamiętacie scenę tańca w stylu robota z New York Minute? Tę na samym końcu filmu? Jared Padalecki sądził, że kamery już nie pracują i zaczął się wygłupiać, efekty widać w filmie." właściwie to przeczytałam na FW ale mniejsza o to:P chodzi mi o to, że ja w ogóle nie pamiętam takiej sceny :( mógłby mi ktoś powiedzieć, w którym odcinku ona była?

ocenił(a) serial na 10
xxxckxxx

Ogólnie też nie wiem o co chodzi...A może wiesz z którego sezonu? Bo ja z chęcią bym sobie obejrzała jeszcze ten odc ;)

Katie_Cassidy_2

Okazało się, że ciekawostka została błędnie dodana.. ta scena jest w filmie New York Minute/ Nowy Jork Nowa Miłość.. i jest na samym końcu :)

ocenił(a) serial na 10
xxxckxxx

Ale mi się coś przypomina jakby na końcu jakiegoś odcinka czwartej serii się wygłupiali, ale nie pamiętam który to odcinek. Choć mogę się mylić...

lampard22

specjalnie ściągnęłam New York Minute i na samym końcu rzeczywiście była taka scena, która trwała może z 2sekundy ;p bo w sn nie pamiętam takiej sceny...

lampard22

Tak to był 8 odcinek z 4 sezonu Yellow Fever i tam się Dean czyli Jensen wygłupiał, ale np jak TVN pokazywał ten odcinek to tych wygłupów już nie było.

ktos_18

Ale to nie o Jensena chodzi tylko o JAREDA czyli Sama. I tak jak napisałam, nie chodzi o supernatural tylko o inny film.