Jeszcze raz chcę podziękować fanom jak i również antyfanom (bo tacy tutaj także bardzo rzadko zaglądają, ale zaglądają) za kulturalne wypowiedzi. Ponizej zamieszczę cytat wypowiedzi znalezionej, na stronie filmu Zmierzch:zacmienie. Jest dużo przekleństw, ale wypowiedź mnie ta napprawdę rozbawiła. I przepraszam, że tan nie temat serialu.
"sobie kurwa myslicie ze od tak wypierdolicie muj temat??? co wam kurwa nie pasowalo zasrance ze sobie cisnolem po ciemniakach???
wyjebcie i ten to zaloze jeszcze 50. wyjebiecie konto to zaloze 50 innych. nie z takimi zasrancami sobie radzilem. patrz kurwa do czego to dochodzi."
Jezu... No patrz, a ja nie tak dawno dziękowałam Użytkownikom tego forum tylko za to, że nie zrobili tu Harlequina jak to się stało na forum Bones...
Jak widać Supernaturalni - zawsze kulturalni :D
tak to prawda :) na szczęście!
jednak brakuje tutaj tematów, gdzie byśmy mogli podyskutować na temat serialu, a nie tylko... oglądać, cze nie?!... uwaga konkurs!... itd., itd...
a szkoda, bo wcześniej takie tematy były ;(
Też myślę, że jak zacznie się 6 sezon, to zacznie się i ruch na forum. Swoją drogą nie mogę się już doczekać!
Elisa chcesz pogadać, to ze mną możesz ^^
Jestem antyfanem tego serialu. I swoje zdanie kulturalnie wyrażam. Co prawda kończę dopiero sezon 1.... ale z odcinka na odcinek pojawiają się coraz (choć nie zawsze - uczciwie przyznaje) denne motywy. Dziwie się, że ten serial stoi tak wysoko w rankingu...
Jest w nim tyle nieścisłości, błędów, bzdur, oderwania od rzeczywistości. Czasami mnie niektóre motywy śmieszą tylko :P
Taki dziwny serial mix Psi Factora, X-Files, i kupy horrorów. Ogólne wrażenie słabe.
W pierwszym sezonie pełno nieścisłości? Pokaż mi gdzie. OFC, pomijając odcinek Bugs. Ale reszta?
Pierwsza rzecz, demony anioły, duchy itp... te imię Chrystusa. Czemu niby demon miałby się krzywić na głos imienia Chrystusa?
Drażniący jest "profesjonalizm" tzn ten walkamno-detektor. Jakiś bajero gówienko z laserami ;) Mało realizmu w tym serialu...
dziękuję rzeczywiście bardzo kulturalnie :)
nie zgodzę się z tobą oczywiście...
nie rozumiem dlaczego wymagasz o serialu o zalczaniurzeczy nie z tego świata przez dwóch braci był pełen realizmu, nie rozumiesz, że takie durne zabawki muszą istnieć? :) są potrzebne, a istnieją duchy itp. bo ten serial właśnie o tym jest...
a o jakie ci dokładnie nieścisłości chodzi??