Czy naprawde opróc świetnego odcinka "The French Mistake" nie zauważyliście nic nadzwyczajnego. No nie rozumiem- jak wy oglądacie. Scena przy końcu kiedy Virgill rozpieprza wszystkich, jeden z członków ekipy ze spokojem unika kul, wtedy Sam zwraca na siebie uwage Virgila. I teraz pytam co to za gościu. Jakaś nowa postać? Czy może się już przewinął? I dlaczego do diaska nikt tego nie zauważył !? Nie ogarniam
Heh. Ten odcinek miał być takim zabawniejszym odcinkiem, więc ta scena to też były jaja.
A i owszem zauważyłam tego gościa co zrobił unik i nie dostał kulki i zastanawiałam się kto to jest... Miałam głupią myśl przez chwilę, że to jeden z tych dobrych aniołów (nie wiem skąd mi się to pojawiło), a potem skupiłam się na chłopakach i Rafaelu w ciele kobiety i przestałam o tym gostku myśleć... Zresztą cytując spines: "u nich to nigdy nie wiadomo", ale nie sądzę też, że to ktoś na tyle ważny, co chociażby Rafael.. zresztą czas pokaże.
Szczerze mówiąc to ten koleś mnie rozśmieszył :) Jego unik i to jak później sobie poszedł :) a teraz jak tak sobie obejrzałam tą scenę ponownie - zauważyliście, że nie był ani trochę zaskoczony/przestraszony tym co się dzieje?
Ja przez chwilę miałam wrażenie, że to Gabriel, jest do niego dość podobny, no i ta scena jest bardzo w jego stylu. Jednak znalazłam informację, że ten 'Neo' to Art Kitching grający Serge'a Ladouceura, odpowiadającego za zdjęcia w serialu. Jeszcze gdzieś indziej wyczytałam, że to miał być swego rodzaju odzew właśnie do Richarda Spieghta Jra, żeby wrócił do serialu, ale to prawdopodobnie tylko plotka (chociaż gorąco liczę na jego powrót).