Obejrzałem dopiero 1 sezon i 2 odcinki 2 sezonu. Widziałem w zdjęciach z serialu że będzie jakiś czarno biały odcinek z wampirem. Który to odcinek i sezon?
Ja obejrzałem wszystkie odcinki i sezony już dawno i pamiętam że ten odcinek był z sezonu 4 - Według mnie odcinek był słaby i taki kiczowaty :P.
Ale dokładnie jaki to odcinek niestety nie pamiętam.
Ty dopiero zaczynasz przygodę z Supernatural, jak Ci się podoba? :)
Zazdroszczę... pierwsze sezony są poprostu genialne, teraz przy 6 już nie jest za dobrze :/...
No dla mnie super serial :) obejrzałem ich dużo i napewno jest on lepszy od Czystej Krwi, Pamiętników Wampirów i Walking Dead :)
kwestia tylko i wyłącznie gustu 1 i 2 sezon były dość nudne,ale miewały lepsze odcinki zwłaszcza w końcówkach co mnie zatrzymało na następny sezon,3 już lepszy a od 4 to już czysta przyjemność oglądania,a 6 to krajobraz po wojnie ale podoba mi się na pewno lepszy niż 1 czy 2 sezon.
Też zazdroszczę. Pierwsze sezony to była po prostu rewelacja. Teraz jest już strasznie pod górkę :/
jak dla mnie do 4 sezonu poziom był wysoki i przyzwoity potem jest już równia pochyl a 6 to już nawet nie serial tylko jakaś parodia tego co oglądam w 1 sezonie
Mam wrażenie, że zrobili ten 6 sezon na siłę.. dla mnie właśnie najlepiej było tak mniej więcej do 4 sezonu a teraz oglądam, bo chcę wiedzieć jak to się zakończy, ale bez rewelacji...
Odcinek, o który pytasz jest z 4 sezonu i nosi tytuł "Monster Movie". Jest to odcinek piąty.