Za bardzo nie rozumiem tego wątku... albo nie został on dokończony, w co wątpię... w końcu mniej więcej wiemy (w tym wypadku raczej domyślamy) o czym ma być 7 sezon. Jednak zaryzykuje i zapytam:D Co się stało z Ewą?O ile nie przenieśli zakończenia pokonania sezonowego wroga z odcinka finałowego na "pod koniec sezonu" to Ewa nie została pokonana tylko odesłana.
Matka wszystkich potworów została uśmiercona przy pomocy prochów feniksa (uśmiercona fizycznie bo raczej nie duchowo).
Moim zdaniem jest taka możliwość że ona teraz będzie kontrolowała Cas bo on wchłoną dusze jej dzieci nad którymi ona miała kontrole.
To, że popioły feniksa ją przygwoździły nie ulega najmniejszej dyskusji:D Jednak co się z nią stało. Jakoś nie chce się mi wierzyć, że tak ją pokonali. W kocu to był 19 odcinek z tego co pamiętam:D
Czyli rozumiem, że nic nie pominęłam... po prostu ta kwestia nie została dokończona.
Moim zdaniem te popioły feniksa to był jakiś podstęp Eve.
No bo bądźmy poważni feniks to potworek czyli dzieło Eve a to by znaczyło że sama stworzyła broni która może ją zabić.
Jeśli już to mogę uwierzyć że rozwalili jej ciało ale na pewno ostatecznie nie zginęła no chyba że scenarzyści zaczęli pisać scenariusz do tego serialu mając kilka promili we krwi bo to się kupy nie trzyma jak na razie.