Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97042
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

12 postaci Supernatural walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
* Ja podliczam głosy!

UCZESTNICY:
*Sam Winchester
*Dean Winchester
*Bobby Singer
*Ruby (sezon III)
*Ruby (sezon IV)
*Bella Talbot
*Lilith
*Castiel
*John Winchester
*Ellen Harvelle
*Jo Harvelle
*Carver Edlund

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAC SUPERNATURAL!

elenkaa

Jedynie w tym tygodniu głosujemy dłużej, bo zaczynamy już od piątku, a potem będzie już jak w regulaminie. Ja zacznę:

3 pkt - Dean Winchester
2 pkt - Castiel
1 pkt - Ruby (III)

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

1.Castiel-3pkt
2.Dean-2pkt
3.John Winchester-1pkt

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

1) Ja tu tylko zamiatam, ale Bela pisze się przez jedno "l".
2) Carver Edlund to przydomek literacki Chucka.
3) Brak tu postaci jak Lucyfer, Becky, Meg, Gordon, Pamela, młoda Mary Winchester, młody John Winchester, Anna, Uriel, Zachariasz, John-Micheal, Tessa, Yellow Eyed Demon, trochę postaci z drugiego sezonu (Ava i itp.)/

4) No świetnie, już mamy grę... A następne co będzie? "Droga do miłości Winchesterów?"

Karlshamn

Jak dla mnie to ta "gra" jest do ... :| nie macie nic ciekawszego do roboty ??

elenkaa

Mam wiele ciekawych rzeczy do roboty, tak dla twojej wiadomości.

elenkaa

Nie zamierzam się kłócić na forum ale b.mnie cieszy ten fakt ;)

jason86

3 pkt - Castiel
2 pkt - Dean
1 pkt - Ruby (grana przez Katie)

elenkaa

Szkoda, że tutaj gra nie wypaliła. Jakoś na innych forach seriali potrafią się bawić, ale widocznie nie dotyczy to Supernatural.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

3 pkt - Dean
2 pkt - Castiel
1 pkt - Ruby (III sezon)