Na www.supernatural.pl jest napisane, że następny odcinek będzie 6.09.10 o 00.10 na TVN-ie? Czy to chodzi o zwykły TVN, czy o TVN Siedem. Wiecie cos na ten temat.???????????????
Chodzi o zwykły tvn. I chyba to będzie powtórka 4 sezonu, przynajmniej tak sugeruje opis na stronie tej telewizji. A godzina do oglądania tez super...
Na 100% zwykły TVN i na 100% emisja 4 sezonu ;) A godzina, jak na TVN i amerykańskich seriali standardowa niestety....
TVN po prostu robi sobie jaja z widzów. A potem się dziwią że szerzy się piractwo. Większość ludzi wstaje na drugi dzień do pracy albo do szkoły to nic dziwnego że nie ogląda o tej godzinie. Przecież można by było dać taki serial spokojnie o godzinie np. 22.00. Ale jak już wyżej napisano tak to jest z amerykańskimi serialami w Polsce...
Mam jeszcze stary (15 lat ) magnetowid, który działa i nagrywa oraz kilka pustych kaset VHS. Nagram sobie, następnego dnia obejrzę o ludzkiej porze, przewijając reklamy, he, he. Vivat starocie !!!
Myślałam że dadzą 5 sezon ale skoro daja 4 to nieoglądam bo troche zapużna pora jak dla mnie.Obejże tylko dzisiaj mentaliste i ide spać:D