Nie z tego świata

Supernatural
2005 - 2020
8,1 97 tys. ocen
8,1 10 1 97061
6,8 9 krytyków
Nie z tego świata
powrót do forum serialu Nie z tego świata

Jestem w trakcie oglądania 2 sezonu i powiem, że zaczyna się robic pod górkę. Pierwszy wprawił mnie w zachwyt i zleciał szybko i przejemnie, poziom drugiego jest nieco niższy, stąd moje pytanie, czy w następne będą bardziej emocjonujące?

ocenił(a) serial na 10
Monroe95

Oczywiście, doczekaj do finału ;)

użytkownik usunięty
Monroe95

Zazwyczaj ludzie mają problem z przebrnięciem przez jedynkę, więc dobrze, że masz to za sobą. Im dalej tym lepiej. No, poziom trochę spada w 6, ale zakończenie mimo wszystko było bardzo dobre. Serial jest świetny, jeśli spodobał Ci się klimat, z pewnością nie znudzą Cię kolejne sezony.

Monroe95

Własnie jestem na 3 i muszę przyznac, że jest lepiej :) Drugi jakoś mi mnie podpasował :P

ocenił(a) serial na 10
Monroe95

A mi się wszystkie sześć podobało!

Monroe95

Zdecydowanie sezon 4! Na drugim miejscu sezon 5. W sumie oba są świetne.

ocenił(a) serial na 8
Monroe95

Moim zdaniem najlepszy jest piąty sezon.
Czwarty na początku trochę mi się dłużył zanim akcja się rozkręciła, a szósty poza kilkoma odcinkami to po prostu porażka. Siódmy mam nadzieję, że będzie lepszy, chociaż po finale nie wiem, czego się spodziewać i trochę się boję o moich ulubieńców, bo już prawie połowa mojej czołówki pożegnała się z serialem.
Pierwsze trzy sezony w mojej opinii trzymają równy, bardzo wysoki poziom.

ocenił(a) serial na 10
Monroe95

jak dla mnie wszystkie są zajebiste

ocenił(a) serial na 10
magda100

plusik za gust

ocenił(a) serial na 10
Monroe95

dla mnie też wszystkie były zajebiste a najbardziej 1sezon

ocenił(a) serial na 10
rosereed

w 1 i 2 fabuła jest słaba ale wiele jest polowań na różne rzeczy
w 3 i 4 na odwrót właśnie
A 5+ nie oglądałem jeszcze

ocenił(a) serial na 10
Monroe95

Mnie się wszystkie podobały no może 6 nie tak bardzo ale liczę że w 7 zostanie to wynagrodzone :)