Oglądałem już : Nie z tego świata ; Skazanego na śmierć, Herosów, Zagubionych, Tajemnice smallville, i szukam kolejnych dobrych seriali, macie jakieś propozycje ?
Zapomniałem dodać ze 4400 już też oglądałem,
Nie wiem czy dexter mi przypadnie.
Dexter prawie na 100 % Ci się spodoba. Moim zdaniem zaje....sty :)
Spartakus też bardzo dobry chociaż celowo wyolbrzymione efekty specjalne nie każdemu się podobają :)
ja ostatnio oglądałem Wyspę Harpera
http://www.filmweb.pl/serial/Wyspa+Harpera-2009-479106
i gorąco polecam ;) dobry serial a nawet bardzo
Oglądając SN przejść do serialu o wampirach? To by było niestosowne ja polecam Battlestar Galactica, Farscape, Doctor Who.
Pragnę zauważyć że autor postu napisał "szukam kolejnych dobrych seriali,".Nie zaznaczył że to maja być seriale podobne do tych przedstawionych przez niego tylko dobre .
Lubię i SN i Pamiętniki Wampirów (trochę to dla bab -> dla mnie:D) i true blood (czyli Pamiętniki Wampirów + krew + bardziej "kolorowe" charaktery). Owszem, uważam że SN jest z tego najlepsze. Ale i tak z wampirów bym nie zrezygnowała :)
Mam dla ciebie 2 seriale..1. Trailer Park Boys :) miaaazga serial...i japoński My boss my hero..daje kopa do nauki ;D przydatny w sesji :)
Dziękuje za odpowiedźi.
Wybrałem Dextera, i szczerze nie zawiodłem się, jest to na prawdę świetny serial.
Ja proponuje "Sons of anarchy"
rewelacyjna muzyka- podobnie jak w supernatural,
super fabuła- podobnie jak w supernatural,
tutaj jeżdżą na Harleyach * bodajże nie jestem pewna* - w supernatural mamy zjawiskową Impale.
sa 3 sezony gwarantuje że przypadnie do gustu. ;D
Polecam również " Dexter'a" tak jak moi poprzednicy. Warto! ;))
ja osobiście obejrzałem dużo seriali i prawie wszystkie z nich są godne polecenia
jeśli szukasz czegoś na polepszenie humoru to polecam oczywiście kultowych Przyjaciół , b.dobrych On ona i dzieciaki, chucka , greek, teorie wielkiego podrywu, jak poznałem waszą matkę, californication
jeśli lubisz historyczne seriale to bardzo dobry jest RZYM , jeśli coś o wampirach to chyba w czołówce tego gatunku jest Czysta Krew mi sie osobicie podobał , widzę że lubisz troche fantastyki to może ww 4400 i V ale ja oba seriale przestałem oglądać bo 1 sezonie , wyspa harpera tak jak kolega wyżej napisał też b.d , Braking bad no i oczywiscie SPARTACUS :) o i jescze flash forward bardzo dobry ale produkcja stanęła po 1 sezonie ;/