I dał bym ocenę 4. Za stary już chyba jestem na takie seriale. Na razie jednak się
wstrzymam z głosowaniem. Może się rozkręci. Pytanie do was, czy warto oglądać dalej?
Oczywiście, że się rozkręci. Wiele osób za pewne nie przekonały pierwsze odcinki, ale potem jest o wiele lepiej. Cieszę się, że się wstrzymasz z głosowaniem.
Racja - z początku odcinki są trochę wtórne i schematyczne na zasadzie - nowa bestia/duch do pokonania.... ale potem się rozkręca, a im dalej tym lepsze - coś jak wino :)
Warto oglądać. Mnie też do połowy pierwszy sezon nie kręcił, ale wszystko się zmieniło o 190 stopnii :P Za stary? Dobra bajka nie jest zła:)
Sorry za upierdliwość, ale średnio co dziesiąty temat, to "obejrzałem jeden/dwa/trzy odcinki/sezony, czy warto dalej oglądać? czy serial się rozkręca?" Po pierwsze przejrzyj tematy dyskusji, wszystko to już było i odpowiedzi są zawsze takie same. Po drugie ocena na filmwebie i tak samo imdb.com mogą sugerować, że warto oglądać. Tak samo liczba sezonów może wskazywać, że serial się rozkręca.
Ula nie bądź upierdliwa ;)
Mam awersje do przeglądania forum na webfilmie. Za dużo spoilerów. Straciłem tak parę odcinków Housa, Dextera i Lostów. Dlatego wolę założyć swój wątek. Poza tym fajnie jest mieć swój watek :)
Przykro mi to mówić ale jesteś za stary na taki serial, za stary na poszukanie interesującego Cię tematu na forum i za stary na bawienie się w ocenianie serialu po dwóch odcinkach:D Czy to dobrze... nie wiem, jednak wnioski nasuwają się same:
1. powrót do potworów z dzieciństwa nie jest zły
2. człowiek na starość robi się wygodny
3. człowiek na starość mądrzeje
Natomiast do Ciebie należy decyzja czy dobrze być starym czy też nie.
OK, jestem na 7 odcinku pierwszej serii! Jest coraz gorzej :( ale oglądam twardo. Ocena 8+ mówi za siebie. W serialach mojego dzieciństwa/dorastania było dużo niedopowiedzeń, niedomówień, domyśleń. Tutaj mam wszystko na tacy z gównianymi efektami specjalnymi. Cały czas liczę na fabułę! Może sie rozkręci.
Momenty są!
no no poczekaj do finału albo do przedostatniego odcinka :D
wiem co mówię :D
przekonałam do oglądania jakieś hmmm 12 osób zdaje się ;)
Mi się serial tak podoba i uważam,że to jest skandal,aby tak długo czekać do następnego odcinka 6tego sezonu. I to tylko tyle chciałem dodać!!
Ja Cię tutaj akurat rozumiem, bo sama nie mogłam przebrnąć przez 1 sezon i gdzieś w połowie go zostawiłam i przeszłam od razu do drugiego sezonu. I później to już tak mnie wciągnęło, że nie mogłam się oderwać, a po obejrzeniu wszystkiego z przyjemnością i sentymentem wróciłam do 1 sezonu.
I nie wymiguj się tu wiekiem, bo nie same nastolatki oglądają ten serial :)
Dobry film na początku troche kulawy jak większość seriali ale w pełni zasłużona ocenka 8 . :)
Moim skromnym zdaniem najlepsze były właśnie pierwsze 2 sezony, całą idea tego serialu ze wstępnego założenia miała polegać na pojawianiu się "nowych, złych stworów" z różnych legend i wierzeń i to było genialne. Później serial zaczął stawać się bardzo naciągany. Demony, anioły, zło, ratowanie świata.
Wiem co piszę. Jestem wielkim fanem tego serialu, obejrzałem wszystkie odcinki i 3 sezon strasznie mnie zmartwił :)
Inna sprawa, wie ktoś dlaczego nowy odcinek wychodzi dopiero 15.04?