Mam takie pytanie czy w odcinku 12 pierwszego sezonu , aktor ktory gra Ripper'a to nie ten sam facet który gra cudownie uzdrowionego starszego mezczyzne ? Podobienstwo tych dwoch panow widac dobrze w scence kiedy starszy mezczyzna zostaje uzdrowiony a Ripper w zamian za to odbiera dusze mlodej dziewczynie ( leci nawet w tle slynny song Blue Oyster Cult - Don't fear the Ripper ) ???
nie sądzę. za to wydaje mi się, że ten cudownie uzdrowiony starszy pan gra ducha w odcinku 4x17 :)
No to nie wiem ;) A odcinka o ktorym piszesz nie widzialem bo jeszcze nie doszedlem do sezonu 4 ;) Ale wracajac do odcinka o ktorym pisalem - uwazam , ze jest jednym z lepszych - Ripper w czarnym garniturze i muzyka Blue Oyster Cult - dobry klimacik :D
Wprawdzie moim ulubionym odcinkiem jest "Yellow fever' ale w s1e12 scena "wymiany" życia jest genialna, motyw muzyczny idealnie pasował do akcji. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za dobór muzyki do serialu ale jest dla mnie półbogiem.
Jak dla mnie to też 4x06 "Yellow Fever" jest najlepszy ze wszystkich :D a co do muzyki też się muszę zgodzić :D dobór piosenek jest po prostu boski :D a duch z odcinka 4x17 to poobserwuję dokładnie, bo właśnie jestem znów :D:D:D w trakcie oglądanie wszystkich odcinków i sezonów od początku :D